Tinder gold előfizetés lemondás?(IOS)
Figyelt kérdés
Iphone se2 telefonomon nem tudom sehol lemondani a gold előfizetésem, esetleg aki tudja, vagy volt hasonló helyzetben, segítsen.
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. ápr. 3. 14:41
1/4 Noren1989 válasza:
Törlöd a kàrtyàt a fizetési módok közül.
2/4 anonim válasza:
Appstore--> jobb felső sarok (profilképed) --> Előfizetések --> Tinder Gold --> lemondás
3/4 anonim válasza:
1.est tudom miért pontoztátok le :D
2-est viszont nem tudom... pontosan ott kell lemondani.
Másik megoldás a Beállítások - felül a profilkép - aztán Előfizetések. Ez ugyanarra a lapra visz. Kiválasztod a lemondani kivánt előfizetést és lemondod
Ha hiszitek ha nem te leponzotós senkik, még az Apple Support is ezt írja:
Hihetetlen nem?
Pontozzárok le őket is!
4/4 A kérdező kommentje:
Valamennyire jogos akik lepontozták mert a tinder gold előfizetésemet ott nem látom, viszont egy androidos telefonon le bírtam mondani az appon belül, tinderre meg még egyszer elő nem fizetek!
2021. ápr. 3. 16:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!