Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik lg tévére saját...

Létezik lg tévére saját használatú felhő?

Figyelt kérdés

Néhány médiafájlt feltöltenék magamnak felhőre, hogy ne a külső HDD-m egye az idő, ha használom őket. Van valami program/weboldal, ami webOS-on beválik? Akár app, akár böngészős megoldás?

(A google drive működik böngészőből, de csak kis fájlokat enged lejátszani.)

2021. ápr. 2. 19:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Engedd már el.. Használd a telibevert hdd-t, azért vetted, vagy nem?
2021. ápr. 2. 20:55
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha normálisan azt írtátok volna, hogy nincs ilyen, akkor már rég elengedtem volna. Az nem válasz, hogy tök más dolgokról írtok.
2021. ápr. 2. 21:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Láthatóan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, szóval de. Válaszok azok is.
2021. ápr. 2. 21:08
 14/23 A kérdező kommentje:

1, Mivel nem a kérdésre adott válaszok, hanem teljes mellébeszélések, ezért nem, nem válaszok.

2, Azt sem sikerült megfogalmazni, hogy mivel nem vagyok tisztában, de azért nice!

3, Khm, Kodit használ az egyik ismerősöm is felhőből jelenleg. Csak, android tévéről van szó. Szóval, alapvetően a technológia létezik, a kérdés csak az, hogy androidon kívül lg webosra van e megoldás rá.

2021. ápr. 2. 21:15
 15/23 anonim ***** válasza:

"2, Azt sem sikerült megfogalmazni, hogy mivel nem vagyok tisztában, de azért nice!"

Például a hdd-k működésével.

2021. ápr. 2. 21:20
 16/23 A kérdező kommentje:
#15: Mégpedig azzal a részével nem vagyok tisztában, hogy...?
2021. ápr. 2. 21:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Kb semmivel. Máskülönben nem picsognál, hogy tönkremegy, ha használod arra amire tervezték..
2021. ápr. 2. 21:27
 18/23 A kérdező kommentje:

#17: Te komolyan azt állítod, hogy örökmozgó egy eszköz?

Nagyon úgy tűnik, hogy fel sem fogod, hogy mire mit reagálsz, hanem szimplán csak unalmas az élet és megpróbálod kitölteni egy kis kötekedéssel. Tök oké, ha neked ez valami pozitív dolog az életben, de nekem ehhez nincs kedvem. Köszönöm a (nem) válaszaid.

2021. ápr. 2. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:

"Te komolyan azt állítod, hogy örökmozgó egy eszköz?"

Nem.

2021. ápr. 2. 21:34
 20/23 A kérdező kommentje:
Akkor meg, picsoghatok, hogy ha használom, tönkremegy. Köszönöm, hogy végül egyetértesz azzal, amibe belekötöttél!
2021. ápr. 2. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!