Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez eredeti Samsung...

Szerintetek ez eredeti Samsung termék?

Figyelt kérdés

[link]

Innen rendeltem egyszer Xiaomi Powerbank-ot és lelehetett ellenőrizni a Xiaomi oldalán és eredeti volt. De itt a hozzászólásokban valaki nem tudja eredeti-e, valaki azt állítja nem... Most akkor?

2021. márc. 31. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen helyről ilyesmit biztosan nem.

Inkább nézz szét a hardveraprón:

[link]

2021. márc. 31. 23:12
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha ő Aliexpress-ről rendelgeti?
2021. márc. 31. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az AKG-nek semmi köze nincs a samsunghoz.
2021. márc. 31. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3.Pedig a Samsung leányvállalata jelenleg, nem jótékonyságból gyártanak a Samsungnak audiotermékeket.
2021. márc. 31. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:

#2.Ezért van értékelési rendszer.

Ami persze van Aliexpress-n is de egyszerűen a sok vásárlás miatt lekövethetetlen ki mond igazat.

HA-n azért jobb, kérdezz rá nyugodtan nála hogy honnan szerzi be, esetleg próbáld is ki stb.

Azért nehezebb belefutni hibásabb termékbe mint egy Ebay-n vagy akár egy jófogáson.

2021. márc. 31. 23:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is vettem Aliexpress-en eredeti Samsung AKG fülest, nagyon jó basszus is volt, de sajna csak a bal oldaliban, jobb oldaliban csak a közép hangtól. Gondolom a gyártási soron a teszteken nem mentek át és el lett küldve "betörni", azokat már nem ellenőrzik hogy meg van-e a darab szám. Ez 2 éve volt, azóta nem árulja az az eladó már.
2021. ápr. 1. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!