Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy találják meg minden...

Hogy találják meg minden hónapban ezek a kamu profilos álszent valakik, akik kamu neveket és kamu női képeket használó személyek a facebook profilomat?

Figyelt kérdés

Minden hónapban kapok messenger engedélykérésekben, ilyen kamu hülye szöveget, meg linkeket, hogy hívás szex, videóchat meg kamerás szex...

Ma is kaptam 2-t a messenger engedélykérésekben és egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy ezek hogy találják meg mindig az én facebook profilomat.

2021. márc. 31. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten téged keresnek!

Mindenkit…

Egy-egy ilyen engedélykéréses beszélgető csoportban 100-200 ember van.

Ha 100-ból, tíz ember utal valamennyit már megéri!

Ha nem akarod, hogy megtaláljanak töröld magad a Faxbookról…

2021. márc. 31. 00:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Na jó, de nem törölhetem magam, mert az ismerőseimnek fontos vagyok és ilyen álszentek miatt még nem akarom törölni magam.

Régen volt egy ilyen opció, hogy ki írhat nekem üzenetet, ott belehetett állítani, hogy csak ismerős. Kár hogy ezt a lehetőséget a facebook megszüntette.

2021. márc. 31. 00:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy ezek egyes férfiak/fiúk profilját először megnézik és akinél, azt látják, hogy nincs kapcsolatban, azaz szingli, egyedülálló, na azokra szállnak rá a legjobban ilyen hülye zaklatásokkal, ami nem esik le nekik, hogy már a kutya sem kíváncsi rájuk.
2021. márc. 31. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy milyen képek vannak kint, milyen kapcsolatban vagy, milyen nemű vagy…

Csak mennek végig mindenkin…

A legtöbbször magyarul sem tudnak…

2021. márc. 31. 01:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű, fent vagy fosbookon.
2021. márc. 31. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezek nem csak férfiakra/fiúkra szállnak rá, hanem ugyanúgy nőket/lányokat is zaklatnak?
2021. márc. 31. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!