Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Néha szoktátok 1 évben egyszer...

Néha szoktátok 1 évben egyszer ellenőrizni a facebook tiltólistát, hogy a letiltott fél neve még mindig a tiltólistán van-e?

Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 22:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Mindig nagyon tudtok dobálózni a hackeléssel meg feltörésekkel mintha az annyira gyerekjáték lenne :D Ha így menne akkor minden random ember beléphetne mindenki profiljába.

Igazad van, mindenkinek a saját facebook profilja olyan, mint a saját háza, hogy csak az tud belépni, akinek van kulcsa a házhoz. Tehát akkor ugyanilyen a facebook profil is, hogy csak az tud benne dolgokat csinálni, akié a facebook profil.

2021. márc. 30. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom nem nagyon értetted meg a kommentemet.

De felőlem megmaradhatsz abban a tévhitben, hogy egy csúcsszuper hacker feltörte a barátod facebookját csak, hogy leszedjen egy tiltást meg, hogy lejárassa 😂 (komolyan nem érzed mennyire nevetségesen hangzik ez?)

2021. márc. 31. 00:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom, de ismerem a barátomat 12 éve és saját magát ő biztos nem járatná le az ismerősei előtt, ha nem muszáj.

De már többször volt sajnos facebook hack esetekkel szerencséje és mindig ki is írta, hogy feltörték a facebookját és ha valaki üzeneteket kap tőle, akkor azt nem ő küldte.

Valaki van ilyen szerencsés, hogy nem kellett ilyeneket soha se átélnie, valaki meg nincs ilyen szerencsés.

2021. márc. 31. 00:11
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

Én vigyáznék ilyenekkel!

Egyszer az én barátnőmét is feltörte egy hacker…

Irkált fiúknak mindenféle dolgot…

Aztán mikor kérdőre vontam, mondta hogy meghackelték a profilját!

Ezt eljátszották vele 3x.

Sajnos szerintem a hacker kényszerítette arra is, hogy feküdjön le mással titokban és hagyjon el…

Komolyan van ilyen… Ilyenek ezek a hackerek!!!!

Ugye milyen hülyén hangzik??? xD

2021. márc. 31. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!