Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letiltottak a Facebookról ok...

Letiltottak a Facebookról ok nélkül és nem tudok bejelentkezni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kidobott a Facebook, mert elvileg nem felelek meg a közösségi alapelveknek. Mikor kérdezte, hogy ez-e a fiókom, akkor profilképnek egy fekete alapon fehér talán arab szöveg volt. Nem ez volt a képem. Mikor biztonsági kódot kérek telefonomra, akkor egy régi telefonszámom jelenik meg. Amire nem tudom elküldetni. Ilyenkor mit tudok csinálni?
2021. márc. 29. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csinálsz egy újat valós adatokkal.
2021. márc. 29. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden valós adat volt.
2021. márc. 29. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyod a fenébe az egészet, mert egy rakás fos úgyis.

Semmi értelme nincs fent lenni.

2021. márc. 29. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem én, de én ott tarom mindenkivel a kapcsolatot. Messengeren ott van egy csomó képem. Nekem fontosak. Én feltörésre gyanakszom, mert azt az isis képet nem tudom hova rakni.
2021. márc. 29. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt!

Olyan képek amik fontosak nem a közösségi oldalon kell tárolni, hanem valami probát felhőben, de jobb esetben saját eszközön (pl.: Synology NAS)

Más esetben teliltják a fiókot (mint most) és ment a levesbe, ellentétben saját storage-on tároltakkal.

2021. márc. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!