Ki milyen tipusú ASMR videót szeret?
én mizofóniás vagyok, úgyhogy utálom ha valakinek a csámcsogását hallom vagy amit fentebb linkeltek, az is idegesítő nekem
természet hangjai, na az viszont nagyon nyugtató:eső, szél, madárcsicsergés, tűz hangja ilyenek
Az ASMR videók kb 95%-a szemét. Sminkes, mikrofonnyalogatós, csámcsogósat ne csinálj, mert abból már így is több van mint kellene.
Az a baj a műfajjal, hogy nagyon kevesen tudják jól csinálni, a többség csak kirakja a cs*csét és azt hiszi, ezzel el van intézve.
Miracle Forest, ATMOSPHERE, AlternateAurora, Ancient Whispers ASMR, például ezek jók (plusz még néhányan). A többiek inkább irritálóak.
Mondom: Ez az én véleményem. Valakinek nyilván tetszik, hiszen akkor nem lenne ennyi belőlük.
És a kérdésedre, hogy milyent csinálj? Én azt mondom legyen benne kreativitás. Legyen oka, hogy miért rád kattintok és 20 másik sminkesre.
Viszont ha sok nézettséget és feliratkozót szeretnél, akkor csináld a sminkes csámcsogást. Erre nagyobb az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!