Velem van a baj, hogy engem idegesít az ASMR?
Én nem tudom, hogy mi ez nem is érdekel különösebben. Nagyon gyakran javasol nekem a youtube ilyen asmr videókat, ahol javarészt csinos lányok suttognak valami mikrofonba! A minap belenéztem egy ilyenbe, persze nem tudtam végignézni ezt a fájdalmasan semmitmondó videót, csak olvastam a kommenteket, hogy Úr Isten Te vagy a legjobb, ez tényleg jó volt, kajakra magasztalják, mintha nem is tudom valami ellenszert talált volna fel. Előre leszögezem nem vagyok irigy! :D
Egyszerűen nem értem mire fel kap ennyi lájkot, és ennyi pozitív hozzászólást egy hülyeség! Miért kell a hülyeséget magasztalni.. egyszerűen hihetetlen, hogy mit meg nem esznek az emberek. Ráadásul még oda van írva, hogy paypal lehetőséggel lehet támogatni a csatornát! Mire fel? :D Arra, hogy suttog egy mikrofonba, felnőtt nők ilyen debilek komolyan miért kell a hülyeséget magaszalni.. engem ez annyira elszomorít! Mi lesz később?
Nagyon sok silány produció van, de akad jó is. Például ez:
Engem nem idegesít, csak nem értem meg. Mármint értem, hogy van ennek tudományos alapja, van, akit elbódít ez a dolog, de kamerában, hangszóróban egyszerűen nem látom értelmét.
Azt viszont már észrevettem, hogy szeretek elmélázni azon, ha más dolgozik, pl felsöpör. Ezen simán el tudnék aludni :D
Ezek a szimpla "hang kiadós" videók engem is idegesítenek, de van pár számomra megnyugtató roleplay asmr is.
"Azt viszont már észrevettem, hogy szeretek elmélázni azon, ha más dolgozik, pl felsöpör. Ezen simán el tudnék aludni :D"
Na ezeket én is imádom. Vannak ilyen nem szándékos asmr videók is.
Akkor ez is tetszhet: https://www.youtube.com/watch?v=oNmu8buHrm4
:)
Érzéseket vált ki a hallgatóból, ezért terjed. Van, akit borzongat. A teljesítmény nem szaktudás átadásában, vagy látványban van, egyesek érzékenyek ezekre a hangokra és pozitív érzéseket éreznek, mikor hallgatják. Ez valahol azért érdekes, szerintem, bár nálam sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!