Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Zoom-on meglehet nézni...

A Zoom-on meglehet nézni előre, hogy kik vannak bent a szobában, mielőtt belépnék?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert a MS Teamsen mindig írja kik csatlkazotak a beszélgetéshez, de a Zoomnál nem láttam ezt az opciót.. nincs ilyen?

2021. márc. 23. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet látni, hogy a szervező bent van-e. Másról nem tudok.
2021. márc. 23. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
hol? mert amikor belépek, mindig akkor szembesülök vele, hogy bent van a tanár is vagy nem?..
2021. márc. 23. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha be tudsz lépni, akkor van tanár, ha nem, akkor nincs. Ha azt írja, hogy "nem kezdődött el" akkor nincs, ha azt írja, hogy "várj, amíg beenged", akkor van.
2021. márc. 23. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, mégis múltkor úgy jártam, hogy beléptem, s konkrétan nem volt bent senki.. néztem is, hogy ez mi? vártam két percet, s aztán jött a tanár :D
2021. márc. 23. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézz be az ablakon!
2021. ápr. 28. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!