Mióta a másik telefonomban van az SIM-kártya, miért viselkedik az internet enyhén szólva érdekesen?
Nos, a régi telefonom elromlott, így az újban van benne ez a vodafoneos kártya. Ez egy Microsoft Lumia 532. Internetet osztom meg vele. Más telefonba nem tudom rakni ezt a SIM-et.
A gondom az, hogy pár óra internet után meghal a megosztás, és újra kell indítani a telefont. (Elmegy a net a telefonról)
Van internet kimaradás. Van mikor töltők le valamit, de megszakad, hiszen 2-3 percenként elmegy a net pár másodpercre... PING-em is elég magas emiatt.
Másik telefonba ezerszer jobb volt, hibátlanul ment a mobilnet...
Feltételezve, hogy normális a térerő, töltőről üzemeltetve is fennáll a hiba:
Esetleg párszor le lett ejtve a telefon, és van benne valahol egy ici-pici érintkezési hiba?
Lehet, hogy irreális, csak tipp.
Ez nagyon érdekes. Ha töltőn van a telefon el van kalibrálódva. Mióta megvettem, nem emlékszem, hogy leejtettem volna, igaz, hogy 2016ban vettem meg, és ez amolyan tartalék telefon.
Nem tudom, hogy ez a telefon támogatja-e az USB-s netmegosztást, dobozán az van hogy igen, de nálam valamiért nem megy a dolog.
#1-es vagyok,
"Ha töltőn van a telefon el van kalibrálódva."
Nem értem, hogy mire gondolsz, de igen, lehet probléma a tápellátás is (hibás aksi vagy kontakthibás tápelektronika)
Semmi köze ahhoz, hogy hány éves az oprendszer.
Hardware-s problémákhoz lehet köze a korának, de nem értem, hogy miért szokás rávágni hogy régi oprendszer, halott oprendszer, sokéves telepítés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!