Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mióta a másik telefonomban...

Mióta a másik telefonomban van az SIM-kártya, miért viselkedik az internet enyhén szólva érdekesen?

Figyelt kérdés

Nos, a régi telefonom elromlott, így az újban van benne ez a vodafoneos kártya. Ez egy Microsoft Lumia 532. Internetet osztom meg vele. Más telefonba nem tudom rakni ezt a SIM-et.

A gondom az, hogy pár óra internet után meghal a megosztás, és újra kell indítani a telefont. (Elmegy a net a telefonról)

Van internet kimaradás. Van mikor töltők le valamit, de megszakad, hiszen 2-3 percenként elmegy a net pár másodpercre... PING-em is elég magas emiatt.

Másik telefonba ezerszer jobb volt, hibátlanul ment a mobilnet...

2021. márc. 21. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Feltételezve, hogy normális a térerő, töltőről üzemeltetve is fennáll a hiba:

Esetleg párszor le lett ejtve a telefon, és van benne valahol egy ici-pici érintkezési hiba?

Lehet, hogy irreális, csak tipp.

2021. márc. 21. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez nagyon érdekes. Ha töltőn van a telefon el van kalibrálódva. Mióta megvettem, nem emlékszem, hogy leejtettem volna, igaz, hogy 2016ban vettem meg, és ez amolyan tartalék telefon.

Nem tudom, hogy ez a telefon támogatja-e az USB-s netmegosztást, dobozán az van hogy igen, de nálam valamiért nem megy a dolog.

2021. márc. 21. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok,

"Ha töltőn van a telefon el van kalibrálódva."

Nem értem, hogy mire gondolsz, de igen, lehet probléma a tápellátás is (hibás aksi vagy kontakthibás tápelektronika)

2021. márc. 21. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
6 éves telefon, halott oprendszerrel. Nem csodálkoznék rajta hogy nem megbízható a hozspot funkciója.
2021. márc. 21. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi köze ahhoz, hogy hány éves az oprendszer.

Hardware-s problémákhoz lehet köze a korának, de nem értem, hogy miért szokás rávágni hogy régi oprendszer, halott oprendszer, sokéves telepítés stb.

2021. márc. 21. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Megjavítattom a másikat, és használni fogom azt.
2021. márc. 22. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!