Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailben amit a kuka is...

Gmailben amit a kuka is törölt visszatudom állítani?

Figyelt kérdés

Hogy lehetséges,hogy az elküldött levelekben 5 évre visszamenőleg minden szir szar megvan... de amit keresek az nem? Hivatalos irat tehát biztos,hogy elküldtem kaptam is rá választ. Címre keres,hogy volt vele beszélgetés de maga a levél nincs meg.

de egyébként tuti nem töröltem

2021. márc. 20. 03:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Csak tudja az Apja E-mailjét!
2021. márc. 20. 09:28
 22/37 A kérdező kommentje:

Közjegyzőnek a mail címe, levélről írtam be.

Apámét azért említettem, mert tudom hogy az ő mailjét se töröltem és az övé sincs meg.

Úgy voltam lehet rossz a cím de apáé sincs.

2021. márc. 20. 09:43
 23/37 anonim ***** válasza:
De hogyha nem törölted, nem tetted a kukába, nem csináltál vele semmit, akkor miért azt kérdezed, hogy "Gmailben amit a kuka is törölt visszatudom állítani?"?
2021. márc. 20. 09:44
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Na fejezd be
2021. márc. 20. 09:47
 25/37 A kérdező kommentje:

Mert gmailes a címem de nem értem a kérdést.

Fejezd be te... Valami nem tetszik lehet tovább görgetni.

Inkognitó módban a böngészőt is vissza lehet keresni... Szóval lehet ott kell ezt is ott kell, mert fontos levél biztos levédtem valahogy

2021. márc. 20. 10:03
 26/37 A kérdező kommentje:

Amúgy se értem ezt a " kamu vagy" blablát... Nektek nem mindegy hogy én nem találom?

Nekem fontos nem neked

2021. márc. 20. 10:07
 27/37 anonim ***** válasza:
Én időnként törölni szoktam azokat a leveleket amik már nem kellenek. Próbáld ki, utána könnyebb lesz keresni és közben talán még meg is találod. Ha tényleg nincs ott, sokkal valószínűbb hogy te törölted véletlenül, mint egy google adatvesztés ami pont egy nagyon fontos levelet érint.
2021. márc. 20. 10:12
 28/37 anonim ***** válasza:
Írj a levelező szolgálatnak
2021. márc. 20. 10:14
 29/37 anonim ***** válasza:
Inkognito módnak a Gmail-es levelezéshez nincs köze.
2021. márc. 20. 10:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Ha megnyomtad az 'Arhiválás' gombot rajta akkor már nem a bejövő levelek mappában kell keresned hanem a Minden levél mappában. A ki és be jövő leveleket egyben vannak kezelve (áthelyezve).
2021. márc. 20. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!