Gmailben amit a kuka is törölt visszatudom állítani?
Figyelt kérdés
Hogy lehetséges,hogy az elküldött levelekben 5 évre visszamenőleg minden szir szar megvan... de amit keresek az nem? Hivatalos irat tehát biztos,hogy elküldtem kaptam is rá választ. Címre keres,hogy volt vele beszélgetés de maga a levél nincs meg.
de egyébként tuti nem töröltem
2021. márc. 20. 03:59
2/37 A kérdező kommentje:
De hogy lehet hogy eltűnt?
Pl minden megvan visszamenőleg csak 1-2 levél... Emlékszem apámnak is küldtem az adóbevalláshoz az sincs meg.
2021. márc. 20. 05:38
4/37 A kérdező kommentje:
Volt a hivatalosban 2 is
2021. márc. 20. 05:42
5/37 A kérdező kommentje:
Keresem a levelekben emailcím szerint de " nincs találat" viszont a mail címet jelzi h vmi volt vmikor...
2021. márc. 20. 05:43
6/37 A kérdező kommentje:
Az b@sz fel, hogy kb 6 évre visszamenőleg az összes rohadt álláshirdetésre a jelentkezésem megvan... Egy két hivatalos levelet küldtem meg jön pár spam és nincs...
2021. márc. 20. 05:46
8/37 A kérdező kommentje:
Én se...
Próbáltam már mindenhogy... Vissza görgettem egyesével...
Olyan mintha kibaxásból eltűnt volna, mert kell igazolnom 🤬🤬🤬
2021. márc. 20. 05:50
9/37 anonim válasza:
Amit kukába teszel (bármit), az 30 nap múlva törlésre kerül.
Spam mappával ugyanez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!