Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook probléma (?)

Facebook probléma (?)

Figyelt kérdés
Az egyik "kedves" rokonom, amikor nálam volt ellopta a tabletemet, és bejelentkezett a facebookjára. A nagy eszével beírta az email címem az ő email címei közé a fac3bookon. Ez kb 1 éve történt és azóta folyamatosan kapom az emailemre az ő facebook értesítéseit. Ha rákattintok egyre egyből bedob az ő facebookjára és gyakorlatilag bármit tudok benne csinálni. Próbáltam a beállításainál letörölni az én emailem, de jelszót kér. Eleve a jelszó emlékeztető is az én emailemre jön, szóval megtudnám változtatni és le tudnám törölni az email címem, de én nem vagyok olyan, és akkor ő nem tud belépni, szerintetek mit csinájak?
2021. márc. 19. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, szóval azt mondjátok, hogy igenis jogom van ahhoz, hogy megváltoztassam a jelszót, mert az az én email címem
2021. márc. 19. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen választ? Egy választ sem látok.
2021. márc. 20. 00:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak sürgősen kellett volna válasz és senki sem írt és mérgemben már az egész világra haragudtam és leírtam ezt
2021. márc. 20. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a jelszót kellett volna megváltoztatni, pl nemtom, hogy van-e benne olyan lehetőség, hgoy csak az e-mailcímet írod át egy vadiúj emailcímre, amit akkor csináltál, és akkor megadod a rokonodnak ezt az új emailcímet jelszóstól együtt, és akkor onnantól már nem a mailedre fognak jönni ezek az információk. Vagy még amgúy akár esetleg ki is lehet venni talán valahol a pipát az ellen, hogy küldjon értesítéseket az e-mailre, ha valami történik.
2021. ápr. 8. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy mi a jelszava, csak valami bug miatt kerültem bele, és az email cím módosításához kell a jelszó, megválroztatni megtudom, mert ha rámegyek, hogy elfelejtettem, akkor küld a beállított email címre, ami az enyém egy űj jelszó felvevőt
2021. ápr. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!