Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van az instagrammal?

Mi van az instagrammal?

Figyelt kérdés
Fél életem ott van géprol "5xx szerverhibat" ir, telorol appban meg hogy probaljam ujra nalad is avn iylen gond? Meg hog y: "Elnézést, hiba történt, kérlek próbalja ujra"

#szex #kép #hashtag #Instagram #influencer #rádsóznékvalamit ha működne
2021. márc. 19. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azt viszont tényleg nagyon rosszul csinálod, hogy 1 darab helyen tárolsz minden fontos dolgot, és amint az elérhetetlen lesz, oda az összes. Fontos dolgokat legalább két példányban két különböző helyen kellene. Gondolj bele, hogy most nem csak leáll az Insta, hanem adatvesztés is történik, neked pedig nincs biztonsági másolatod, hogy helyreállítsd.

Néhány napja egy strasszburgi szerverközpont gyulladt ki és égett le, több tucat szolgáltatás tárolta rajta az adatait. És vannak olyan áldozatok, akiknek az adatbázisa meg tárolt infók (profiladatok, játékok mentései) is mind véglegesen elvesztek, főleg azok akiknek a biztonsági mentés is ott volt helyben tárolva, de a tűz azt is elérte.

2021. márc. 19. 19:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Ebből is élek nyilvan vcan mellette hasonlo online telefonon radsozok dolgokat allas :D kettobol egyutt éldegélek, mint ha l a szatyorban nem panaszkodom :D Koszi 8
2021. márc. 19. 19:04
 13/18 A kérdező kommentje:
:o 11 ez nagyon durva :O na de az instaan csak a kovetoim maradjanak képek megvannak gépen pendrive-on, köszi amugy ez elgondolkodftato
2021. márc. 19. 19:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Működik, visszajött az életem <3 imadlak titeket, mindenkit szeretk Jocik sokat érjetek :D Mindenkinek köszönöm a választ, 5. külön köszönöm. :D
2021. márc. 19. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Na most nem azért: 18:55-kor tetted fel a kérdést. Utolsó bejegyzésed szerint 19:09-kor megjavult.

Kb 15 perc insta nélkül.

Nagyon dúrva.

2021. márc. 20. 09:26
 16/18 anonim válasza:
91%

😭😭😭

Nem bírom én ezt már

2021. márc. 20. 09:45
 17/18 A kérdező kommentje:

15.!

Igen 15 perc halál insta nélkül, ez nekem tényleg olyan, 15 percre megállt az életem :D Neked is biztos van vmi hobbid, programod , szokásod , ami ha megall 15 percre akkor hasonloan érzel :D

2021. márc. 20. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére nincs 😇
2021. márc. 20. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!