Szerinted jó ez az oldal?
Figyelt kérdés
A napokban regisztráltam az odysee-re mivel egy videós akit gyakran nézek azt tervezi, hogyha elegen átmennek oda youtuberól akkor csak ott fog tartalmat gyártani. Igazából ennek az oldalnak az a lényege hogy nincsen az oldalon semmiféle cenzúra, egyedül szólásszabadság, valamint a bevétel/támogatás rendszer is sokkal jobb (nem reklámokkal van megoldva, és nem is kell fizetni feltétlenül ha valakit támogatni akarsz). Nekem eddig nagyon bejön, néhány videót fel is töltöttem amit a yt-on simán letiltanának (paródiák, valamint yt által tök random letörölt videók).2021. márc. 19. 15:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó kezdeményezésnek tűnik. Én mindenképpen kipróbálom. Köszönöm az ajánlást.
2/3 anonim válasza:
Ugyan olyan tetű mint a Youtube. A coinja értéke rekord mértékben értéktelenedik el. Egy nagy Pump and Dump. Ezen felül a blokláncán bárki nyomon követheti a tranzakciókat. VPN-el vagy nyilvános hálózattal nem is engedik a bevételszerzési lehetőséget. A videófeltöltés fizetős! Egy csatornanyitás két videó és el is fogyott a pénz! Telefonszámot vagy más személyi azonosítót kérnek a bevételszerzési lehetőségtől. Enélkül fizetned kell érte hogy feltölthess. Olyan Youtuberek által hypeolt szemét ahova kommentelni sem lehet, és csak azok a kommentek maradnak amik nyaliznak. VPN el már be sem enged az oldal. Az oldalon már nyávognak hogy a fos eső coinjukat be akarja dönteni a gonosz USA. Aki szimpi nekik annak szelektíven adnak coinokat, aki nem annak fizetős, meg már be sem tud lépni a fiókjába. Egy nagy kamu amit állít magáról! A BitChute ezerszer korrekteb, igaz nincs bevételszerzési lehetőség!
3/3 anonim válasza:
Amit 300ft értékben adott el coint most ér 5 és 13 forintot. 2017 ben, 2018 ban és most 2021 ben is egy túlárazást követően a béka feneke alá lett nyomva az oldalon használt pénzük értéke. Amik árulják tőzsdék a coinjait kétesek és mindegyikkel jogi problémák voltak. Egy jó ideje be sem enged lépni a fiókba "NetworkError when attempting to fetch resource." és "Could not get a user ID. Account functions will be unavailable. Try again in a bit." illetve ha sikerül is belépni hibaüzenetekkel kidobál. Még én fizessek hogy feltölthessek, azt leshetik. Engedélyezni nem akarták a bevételszerzési lehetőséget mert VPN-t használok. Ha nyilvános hálózatról vagy VPN el lépsz be ha engedélyezve van elveszik a bevételszerzési lehetőséget! Anélkül meg vagy fizetsz érte, vagy nem tudod használni. Email címet sem enged cserélni! A házuk táján nagyon sokminden nincsen rendben, coint senki ne vegyen tőlük mert még az sem biztos hogy fizetett videófeltöltésre el tudja használni. Vagy hogy be tud e lépni a fiókjába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!