Szerintete olyan oldal, mint pl: 'Napiszar' mire jó? Miért nem törlik az ilyen oldalakat?
Az oldal lényege, hogy alázzunk meg más embereket, néhány esetben jogosan, más esetben pedig lehet éppen a legparasztabb módon.
Gondolok itt arra, ha valakinek elveszik a telefonját átküldenek róla egy (félmeztelen-meztelen-melltartó nélküli)képet, és ezt rakják fel egy ilyen oldalra.
Ezek ellen az oldalak ellen, nem lehet semmit tenni? ...
Régen volt ilyen, hogy expasik, excsajok.hu
A puruttya.hu egyik aloldala volt. A lényeg hogy átlehetett küldeni az exbarátod vagy barátnőd meztelen fotóját, történettel együtt és kirakták.
De már nem létezik az oldal.
Nem azért írtam ki,mert felrakták a meztelen testem :D Nem kell kombinálni..
Csak szoktam látni osztálytársaim nézik rajt a dögös csajok fotóit, erre pedig jön legtöbbször a vélemény lányoktól/fiúktól egyaránt:
'Mekkora r*banc' de ha pl: Nem is ő rakta fel, hanem mondjuk elcsenték a telefonját,és a benne lévő képpel éltek vissza? Tudom, ez az esetek 4%-ban van így, 96%-ban pedig tényleg ekkora magamutogató r*bancok..De annak a 4%-nak pont elég megalázás.
Az igénytelenség netovábbja.
Ekkora tartás sincs az oldal üzemeltetőjében, hogy valami normális néven regisztrálja az oldalát. Valami erköcs azért kéne, hogy legyen, nem ilyen sz** és hasonló szavakat kéne szerepeltetni weboldalak címében. Sokat elárul ez arról, aki az oldal üzemeltetője. De az internet szolgáltató hibája is, hogy egyáltalán engednek bejegyezni ilyen oldalt.
"4%-nak megalázás"
Ezért találtak ki mondjuk valami olyan programot telefonra ,hogy Vaulty... Ezzel levédheted az olyan fotókat amiket nem akarod hogy lásson más.
Aki meg ott van az meg is érdemli. Bár tény is való néha olyan képeket is feltesznek ahol semmi gáz nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!