Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ez az oldal?
Az egyik ismerősöm kezdte el írni, és kíváncsi lennék a véleményetekre, mint független szakértők. Nektek bejönnek ezek a cikkek? Sztem nem rosszak, bár van még mit fejlődnie...:)
2-es vagyok: Elolvastam az összes cikket. A kezdeményezésed szimpatikus, s az írásod olvasmányos. Nem kalandozol szerteszét mindenfelé. Ellenben a megközelítés nekem nem túl objektív. Ami nem baj, ez csak az én értékrendem! Sőt biztosan kell a nagyobb arányű szubjektivizmus. De azért csempész bele olyasmit, amivel nem csak belülről láttatod a világodat. Hanem olyanok is megtalálják benne a véleményüket, akik nem feltétlen veled értenek egyet.
Ám.... pont ezért, kissé áltudományos az egész. Ha csak csacsogni akarsz, akkor ne idézz. Ha idézel, akkor ne állj meg egy idézetnél. De valahol el kell kezdeni. Hajrá!
Nem lenne rossz,csak teljesen átlagos és olyan dolgokat ír le,amik igazából teljesen általános dolgok,és nem vonatkoztathatóak mindenkire rá.
Sokkal inkább a személyes tapasztalatait azokkal kapcsolatosan kellene írnia szerintem,hiszen abban lehetne érdekesség,hogy ő hogyan éli meg és szemléli ezeket a dolgokat.Az írásból ítélve kedves és normális lány lehet,szívesen beszélgetnék vele ezekről hosszabban is akár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!