Ayammere kérdése:
Honnan lehet tudni, hogy a routerem "kezd" elromlani?
Figyelt kérdés
A szóban forgó router egy régebbi, cirka 7-8 éves TP-Link. Eddig semmi baja nem volt, de az utóbbi időben le-ledob a netről minden eszközt. Aztán kihúz, bedug és újra jó minden. (Innen jöttem rá, hogy nem a modemmel vagy a hálózattal van a baj, mivel közvetlenben, vezetékkel a modem hozza a netet). Ezek az első jelek, hogy új routert kéne venni? Azért kérdezek, mivel miután az újraindítás procedúrát megcsinálom 1-2 napig nincs semmi gond. Modem rendben van, router beállításaihoz évek óta nem nyúlt senki, így az sem lehet gond.2021. márc. 17. 18:25
1/5 anonim válasza:
Esetleg full reset mehetne, aztán kikapcsolhatnád, kihúzhatnád egy teszem azt fél órára. Lehet már megzavarodott picit, hiszen évek óta kikapcsolás nélkül ment. Próbáld ezt még meg, hátha.
2/5 anonim válasza:
Elöregedtek a benne lévő alkatrészek.
Korábban kijött a gond 3 évenként. És 5 év volt a gari.
Megérett egy cserére.
3/5 anonim válasza:
Első gyanúsított a tápegysége lehet. Elég olcsó, gagyi adapterrel jönnek ezek. Ha elkezd benne a kondi haldokolni, és nagyon szaggatott áramot ad, az zavarja a routert.
Ha van kéznél, egyéb készülékről vegyél le egy hasonló adaptert, ami ad legalább akkora áramot, azonos feszültségű, és van rajta olyan csatlakozó (egyező polaritással), és járasd kicsit arról. Kiderül, segít-e.
4/5 anonim válasza:
Én is jártam így régi TP-Link(TL-WR740N) routerrel. Volt hozzá a honlapján újabb firmware, letöltöttem, felülírtam a régit és láss csodát megszünt a probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik megoldás sem jött be és végleg felmondta a szolgálatot a router.
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!
2021. ápr. 9. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!