Hogyan tudom letölteni full hd ban az iphone videóit?
hova? számítógépre?
kösd rá kábellel!
én Dropboxot használok és onnan töltöm le, de a kábeles a tuti és gyors, felhő nélküli megoldás.
iCloud nem ajánl fel egy másmilyen letöltési opciót, mint amit használsz? előfordulhat, hogy ha csak jobb klikk a videóra, akkor csak a preview videót tölti le, amit mutat is az oldal, de ha külön választasz valahol letöltést, akkor meg az eredeti fájlt tölti le.
a legújabb iOS-ben már van 25 és 50 fps opció is. érdemes a PAL rendszert használni az NTSC helyett, mert a 30/60 fps könnyen összeakad az Európában használt világítások frekvenciájával.
Ha az eredeti videó kell akkor kábel.
Ha Mac-ed van akkor meg Airdrop
dropboxra, google drivera, felmegy.
csak ha lassú a feltöltésed akkor lehet gyorsabb a kábelezés
iCloud weboldalon ha a letöltés gombra viszed az egeret, a jobb alsó sarkában megjelenik egy pici lefelé mutató nyíl. ha oda kattinttasz, nem a gomb többi részére, akkor felkínálja a választást, hogy az eredeti fájlt töltöd le, vagy lebutítva...
egyébként Google a barátod, aki minden kérdést megválaszol. nekem is ő árulta el a megfejtést:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!