Miért ír valaki nekem Carmen Electra nevében??
Figyelt kérdés
Írt nekem, hogy megköszönje a sok like-ot, meg kommentet. Nem nagyon hiszem el el, hogy az igazi Carmen írt nekem, és követni kezdett.Hogy lehet kideríteni, hogy az igazi Carmen írt-e?2021. márc. 16. 15:05
1/18 anonim válasza:
Ha gondolod megkérdem Carment hogy ő írt-e neked. Itt lakik a szomszédban.
2/18 A kérdező kommentje:
Tényleg írt, de gyanítom, hogy csak valaki utánozza őt , és egy kamuprofil írt. Írt már olyan lány is, aki később fiúra módosította képét :( Ki lehet deríteni, hogy kamuprofil-e?
2021. márc. 16. 15:14
4/18 anonim válasza:
Na, átugrottam és megkérdeztem Carment hogy ő írt-e. Megkínált egy sörrel, és azt mondta hogy nem írt mostanában senkinek sem ilyet.
5/18 anonim válasza:
0 posts
3 followers
42 following
komolyan elhiszedm hogy ő akárki is? xD
6/18 A kérdező kommentje:
Hacsak nem most hozta létre az új profilját.De nem valószínű. :) Amúgy igen, néztem.
2021. márc. 16. 15:19
7/18 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom miért szórakozik valaki velem a Carmen nevében.
2021. márc. 16. 15:29
8/18 anonim válasza:
9/18 A kérdező kommentje:
3 igen.Miért, ismerjük egymást?
2021. márc. 16. 15:46
10/18 anonim válasza:
#9, Nem, de ott vagy a követői közt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!