Nem tudok belépni a paypal felhasználómba, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta nem léptem már be a paypal-omba. A múltkor szerettem volna rendelni az ebay-ről, de kérte hogy erősítsem meg a paypal fiókomat, jelentkezzek be. A bejelentkezéshez viszont sms-be küldenek egy kódot, amit be kell írnom. Viszont a Paypal fiókomba, már évekkel ezelőtti telefonszámom van megadva, ami már rég nem él. Átírni nem tudom a telefonszámot az újra, mert nem enged belépni. Kapcsolatot nem tudok felvenni supportal, mert ahhoz be kell jelentkeznem :D
Hogyan tovább????
2021. márc. 14. 10:44
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A jelszó módosítást próbáltam már. Kártya azonosítással is. Néztem a facebook-os oldalukat, mindenki küzdd ezzel. Ügyfélszolgálat nem nagyon reagál senkinek stb...
2021. márc. 15. 00:21
3/6 A kérdező kommentje:
Töröltem a gyorsítótárat és a cookie-kat is. Sajnos úgy sem jó.
2021. márc. 15. 00:33
4/6 anonim válasza:
Ha jelszó visszaállítás nem sikerül, akkor kapcsolatba kell lépned a support-tal. Valószínúleg személyit fognak kérni.
5/6 A kérdező kommentje:
De hol tudom velük felvenni a kapcsolatot? Mert a paypal oldalán kéri hogy jelentkezzek be :D Anélkül nem enged tovább. A facebook oldalon egy automata üzenet jön vissza, hogy sajnálom ezt nem értem.
2021. márc. 17. 18:11
6/6 anonim válasza:
Ugyanez a bajom van nekem is,én hülye jól megfeledkeztem erről a dologról mikor új telót vettem.
Én twitteren írtam nekik és azt válaszolták hogy ilyen problémát telefonálással lehet megoldani. Még lusta voltam megpróbálni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!