Letöltés közben néha elmegy a net. Meg lehet valahogy oldani?
#8 -> #10
1. A koax is gáz, nagyon érzékeny, egy kisebb vihar is képes szétcseszni a hálózatot, folyton szerelni kell.
2. Ezeknél a cégeknél a szerelők nincsenek normálisan kiképezve, betanítva. Ellenben a munkáltatójuk ostorral hajtja őket. Ügyfélszolgálatosoknál még inkább ez van. Reklamálni kell, különben a cég elkönyveli, hogy veled ezeket is meg lehet csinálni.
Évek óta folyamatosan reklamálok, amint hiba van (kivéve persze ha a hiba a saját eszközeim egyikében van, amit én magam oldok meg)...
Tudom, hogy a koax érzékeny az időjárási körülményekre, de itt jobb nincs (épp az ilyenek miatt tér vissza gyakran ugyanaz a hiba, de hiába mondom el sokadjára is, hogy a hiba a kábelben van, nem akarják megérteni).
Azt is tapasztaltam, hogy a szerelők nem éppen a legprofibb szakik (finoman fogalmazva). Illetve persze ez igaz az ügyfélszolgálat embereire (és Vanda sem egy "észlény" szintjére van programozva).
Valamint azt is tudom, hogy a cég hajtja az embereit ész nélkül.
"Reklamálni kell..."
Igen, azt kell, csak már beleuntam, hogy teljesen felesleges, mivel igazából sohasem ott csattan ahol kellene. Éppen ezért kezdtem bizonyíték gyűjtésben, hogy magasabb szinten reklamálhassak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!