Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltés közben néha elmegy a...

Letöltés közben néha elmegy a net. Meg lehet valahogy oldani?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy amikor töltök le valamit, akkor a net pár perc múlva megszakad kb. 20-30 másodpercre. Aztán visszajön és egy kb. 5 perc múlva újra elmegy... És ez ismétlődik. De csakis letöltésnél. Ha pl. 1 óráig beszélek valakivel messengeren, egy szakadás nincs. Vannak időszakok pl. Éjszaka, amikor nem szokott elmenni, de délután szinte lehetetlen 200mb-nál többet letölteni. Nem a gépem hibája, ugyanígy szakadozik más számítógépen is Ethernet kábellel, telefonon is wifin. Volt már router csere többször is. Szóltunk már sokszor ezügyben a telekomnak, csak annyit mondtak hogy ők nem tehetnek erről, majd ha lesz 1-2 múlva optikai kábel fektetve majd megoldódik a probléma. Valami ötlet?

2021. márc. 15. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8 -> #10

1. A koax is gáz, nagyon érzékeny, egy kisebb vihar is képes szétcseszni a hálózatot, folyton szerelni kell.

2. Ezeknél a cégeknél a szerelők nincsenek normálisan kiképezve, betanítva. Ellenben a munkáltatójuk ostorral hajtja őket. Ügyfélszolgálatosoknál még inkább ez van. Reklamálni kell, különben a cég elkönyveli, hogy veled ezeket is meg lehet csinálni.

2021. márc. 27. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Évek óta folyamatosan reklamálok, amint hiba van (kivéve persze ha a hiba a saját eszközeim egyikében van, amit én magam oldok meg)...

Tudom, hogy a koax érzékeny az időjárási körülményekre, de itt jobb nincs (épp az ilyenek miatt tér vissza gyakran ugyanaz a hiba, de hiába mondom el sokadjára is, hogy a hiba a kábelben van, nem akarják megérteni).

Azt is tapasztaltam, hogy a szerelők nem éppen a legprofibb szakik (finoman fogalmazva). Illetve persze ez igaz az ügyfélszolgálat embereire (és Vanda sem egy "észlény" szintjére van programozva).

Valamint azt is tudom, hogy a cég hajtja az embereit ész nélkül.

"Reklamálni kell..."

Igen, azt kell, csak már beleuntam, hogy teljesen felesleges, mivel igazából sohasem ott csattan ahol kellene. Éppen ezért kezdtem bizonyíték gyűjtésben, hogy magasabb szinten reklamálhassak...

2021. márc. 28. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!