Megbízható az outlook levelezés?
Értelmetlen dolgokat kérdezel.
Az Outlok egy levelező program.
Ne keverd össze a postafiók szolgáltatásokkal.
Azoknál van olyan a szolgáltatóknál, (persze nem mindegyiknél, csak az ócskáknál),hogy a passzív fiókokat törlik egy idő után.
Meg korlátozott a tárhely, meg idióta spam szűrés, stb.
De az Outlokot beállíthatod úgy is, hogy autómatikusan, a beállított időközönként belépjen a postafiókodba(fiókjaidba) és letöltse a leveleket.
Ez főleg telefonon hasznos.
Számítógépen, az indításkor úgy is végignézi a fiókjaidat.
És persze jobb, egy helyen, egy progival kezelni az egész levelezést.
És ilyenkor már nálad van a cucc, a te telefonodon, vagy sz.gépeden.
Nem kérdez értelmetlen dolgokat. A Microsoft levelezőszolgáltatását is ugyanúgy Outlooknak hívják, mint a programot.
Kérdező, én évekig használtam az Outlookot, a végefelé volt vele annyi gond, hogy fontos leveleket is elkezdett átrakni a spam mappába, és hiába mondtam neki, hogy az nem spam, következő alkalommal akkor is odatette.
Most át van irányítva Gmailre, kb. félévente lépek be a webes felületen.
#2: Ha fogalmad sincs a témáról, miért akarod osztani az észt?
Kérdezőnek: Jelenleg három teljesen megbízható email szolgáltató van: Gmail, Outlook, Protonmail. Egyik sem szűnik meg, ha nem lépsz be, ilyet csak a trágya magyar szolgáltatók csinálnak. Az Outlook-al nekem nem volt rossz tapasztalatom, de semmi olyat nem tud, amit a Gmail ne tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!