Mennyire megbízható a Yahoo-n történő levelezés Kínában?
Tudjuk, hogy a Facebbok, a Twitter, a Gmail, a Youtube stb. Kínából nem elérhető. A Yahoo-ról ellentmondásos információkat találtam, mert állítólag működik, de szűrik valahogy? Lehetséges, hogy a Yahoo fiókra küldött leveleknek csak egy része érkezik meg, esetleg a kifelé menő posta akad fönn a Nagy Tűzfalon?
Örülnék olyan emberek válaszainak, akiknek erről közvetlen tapasztalatuk van, például jártak a közelmúltban Kínában, esetleg ott leveleznek valakivel, mert az interneten itt-ott föllelhető információk nem sokat érnek.
Köszönöm, ha tud segíteni valaki!
Szerintem nem látod át hogyan működik az emailezés.
Amikor belépsz a Yahoo-ra gyakorlatilag azon a szerveren dolgozol, "nem Kínában". Minden ugyanúgy megérkezik rá és minden ugyanúgy elmegy róla - semmi sem változik, ezek a szerók Amerikában vannak (valszeg, de tuti nem Kínában).
Itt a kérdés az, el tudod-e egyáltalán érni a Yahoo-t, be tudsz-e egyáltalán onnan jelentkezni. Sajna nem tudom a választ, de ha igen, akkor olyan, mintha otthon használnád.
Ezt kb úgy képzeld el mint a mobiltelefont, mindenütt tudsz telefonálni ahol van hálózat, térerő.
Hogy ott Kínában mondjuk tiltják a roamingot vagy sem, azon függ hogy telefonálsz vagy sem.
De maga a szolgáltató működése változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!