10,5 GB-os videó fájl megosztása/küldése ingyenesen, regisztráció mentesen?
Lenne egy 10,5 GB-os videó fájl amit szeretnék elküldeni egy illetőnek.
Amiket néztem netes fájlmegosztók vagy méret korlátozottak (1-2 GB max), vagy valami klienst kellene letölteni, vagy egyszerűen fel sem tölti több óra alatt sem.
Hiába írja azt hogy korlátlan a méret (pár napos tárolási idővel), 2-3 óra alatt sem töltötte fel, csak karikázik a folyamatjelző.
Youtube-ra 15 perc alatt feltöltök egy ekkora videót, szóval nem értem.
Na de a lényeg hogy úgy szeretném ezt a videót elküldeni, hogy semmi email cím meg személyes infó ne legyen benne.
Egy tök ismeretlen netes online játékosnak küldeném, megkértek hogy egy játékból rögzítsek 20-30 percet, és ezt videót akarnám neki anonim módon elküldeni.
Minden olyan módszer jöhet ami nem igényel regisztrálást stb, egyszerű és kockázatmentes a személyes adatokkal.
Köszi a válaszokat, végül a Mega lett. Úgy emlékeztem régről, hogy oda max 5 GB a feltölthető adat. Tévedtem mert 50 GB-ot ad.
Igaz regisztrálni kellett de legalább anonim módon tudtam megosztani az adatcsomagot.
A data.hu max 200MB adatot enged egyszerre, sms fizetéssel korlátlan csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!