Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tűnhetett el a teljes...

Hogy tűnhetett el a teljes Facebook üzenetváltásom valakivel?

Figyelt kérdés

Kettő Fb ismerős üzeneteivel is megtörtént ez.

Egy darabig nem írtunk, és mikor újra írtak vagy én írtam, az újonnan küldött üzenet egy új kezdet volt, előző üzenetek nélkül.

A teljes előző beszélgetések eltűntek. Nem kérdeztem rá, hogy nála hogy jelenik meg, mert nem tudom, nem-e ő csinálta valahogy.

Ha törölték visszavonták volna az üzeneteiket, annak van nyoma és csak nekik törlödik, nekem attól még nem, nemigaz?

Vagy valahogy lehet trükközni és körbejárni ezt? Mit csináltak? Visszahozhatom az üzeneteket?

Köszönöm.

2021. márc. 12. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt már hasonló esetekre is példa korábban.

Egyik újabb visszatérő hibajelenség, egy bug.

A facebook és társain akar pár ilyen és hasonló...

Esetleg a facebook archívum lekérése segíthet, de az sem mindig and vissza mindent.

A törölt üzenetek valójában nem törlődnek, az eredeti üzenet, beleértve a feltöltött képek, stb el vannak tárolva a facebook külső szerverein...

2021. márc. 12. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Tulajdonkép az fb nem tárolja a baszélgetéseket már annyira, szóval régebbi képek stb-k is elvesznek, ezzel kapcsolatos lehet a problémád.
2021. márc. 12. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!