Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook üzenetváltás végén...

Facebook üzenetváltás végén mit jelent? A contact left the group. Válasz nincs csak ez?

Figyelt kérdés

Meghirdettem egy terméket eladónak egy illető írt hogy elvinné megbeszéltük mikor jön .-nem jött nem is jelzett.

Én írok neki hogy mi a búbánat van, válasz semmi csak ezt látom az én üzenetem szövege után: A contact left the group.

???

ez mi?

Értem, de milyen group?

2019. jan. 11. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Csoport? "Partner kilépett a csoportból" nagyjából ezt jelenti...
2019. jan. 11. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
és hol van itt csoport? velem levelezett én mióta vagyok csoport?
2019. jan. 11. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Regisztrációm óta jóha 2 havonta belépek, ezért sajnos nem ismerem FB-t, de ebből az üzenetből számomra úgy jött le, hogy az ilyen meghirdetés mintha csoportot hozna létre és lehet, ha ír neked, akkor többen is látják és lehet akik jelentkeznek hogy megvennék adott terméket, azok írogathatnak egymásnak...

Más esetben nem tudom elképzelni, nem találok rá okot miért jelenne meg egy ilyen üzenet.

2019. jan. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!