Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nekte erről mia véleményetek?...

Nekte erről mia véleményetek? Règebben is tudtátok?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 12. 12:49
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Nincsen mindenkinek 40-50ezer forintja erre!
2021. márc. 12. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:

Na ezt pont én is olvastam.

Kíváncsi vagyok azoknak a válaszára, akik ezeket a filléres szar kulcsokat ajánlgatták mindenkinek a tört vagy teljes árú os-sel szemben. Mert hogy jaj ez is tök legális, csak mennyiségi liszenszre vették meg bla bla bla. Hát tessék, most itt van. :D

2021. márc. 12. 12:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nincsen mindenkinek 40-50ezer forintja erre!"

És senki sem mondta, hogy kötelező Windows-t használni.

2021. márc. 12. 12:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A német rendőrség tippem szerint németországban tevékenykedik. Ha ott dolgoznék a fizetésam is annyival több lenne..
2021. márc. 12. 13:01
 5/19 A kérdező kommentje:
De ez Magyarországon előfordulhat.
2021. márc. 12. 13:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fordulna elő? A német hatóságok nem itt működnek, felfogod?
2021. márc. 12. 13:12
 7/19 anonim ***** válasza:
5 arról nem hallottam.
2021. márc. 12. 13:13
 8/19 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el a kommenteket kérdező

2021. márc. 12. 13:23
 9/19 anonim ***** válasza:

Azt eddig is tudtuk, hogy az ebayen kapható 2-3 ezer forintos kulcsok nem legálisak, és azt is tudtuk, hogy egynémelyik, magát legálisnak hazudó, refurbished licenceket forgalmazó cég sem teljesen legálisan működik.

Az viszont német specialitás, hogy a hatóság nekiállnak vegzálni a magánszemélyeket(!). Olyan nálunk is előfordult, hogy a BSA cégeketnek írkált leveleket vélt vagy valós indokkal, de magánszemélyeknek sosem.

Elméletileg nálunk is előfordulhat ilyesmi, gyakorlatilag nulla esélyt látok rá.

Tény, hogy a Windows árazása nem a magyar átlagfizetésből élő pénztárcájához van szabva. Én maximum a tizedét fizetném érte, de ez nyilván szubjektív.

2021. márc. 12. 13:25
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
A jog ismeri az életszerűtlenség fogalmát, és a törvény nem tudása nem mentesít a felelősségre vonástól.
2021. márc. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!