Meddig érdemes várni?
Korábban, 2021.01.30.-án rendeltem a Top-Store oldaláról egy terméket ám akkor nem kaptam visszaigazoló e-mailt tőlük, csak 1-2 nappal később ami nekem szokatlan volt mert több oldal ha nem is azonnal de pár percen belül küld egy emailt.
A rendelésről való visszaigazoló levelet csak egy jóval később találtam meg (február 29.-én) a spam leveleim között viszont én ez idő alatt, 2021.02.04.-én lemondtam a rendelésemet. (Nem a bejövők között volt, azt hittem nem is küldtek semmit. Úgy voltam vele megrendelem máshonnan.)
Arra a levelemre nem érkezett válasz azóta sem.
Már feladták vajon a csomagot vagy törölve lett? Körülbelül mennyi idő a szállítás?
Mással is előfordult már ilyen vagy hasonló? Meddig érdemes várni?
Kargo szállítással érkezik.
Elvileg hívnak, írnak ha hozzák a terméket, de még a levelemre sem válaszolnak.
Telefonszámot nem találtam.
Semmi csomagkövetés funkció nincsen mert utólag regisztráltam be és így nem engedi a rendszer, hiába azzal az e-mail címmel regisztráltam amivel rendeltem😩
Ez az az oldal
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!