Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az gáz, hogyha Instagram...

Az gáz, hogyha Instagram fiókot szoktam rendszeresen jelenteni?

Figyelt kérdés

Van egy csomó ember akit én utálok, és ki akarok bszni vele.

Meg vannak a dzsennuska kategóriás fiókok, ami szimplán csak gáz, hogy hogy van még mindig meg a fiókja?!

Ti szoktatok fiókokat jelenteni?

2021. febr. 25. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Semmit nem ér, mert ha nem sérti a szabályzatot/közösségi irányelveket/felhasználási feltételt, akkor nem fogják a fiókot semmiben korlátozni vagy tiltani. Hamarabb fogják tőled elvenni a jelentés lehetőségét, ha azzal visszaélsz.
2021. febr. 25. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon remélem, hogy téged tiltanak ki egy szép nap onnan. Meg is érdemelnéd...
2021. febr. 25. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez így igaz, de vannak olyan emberek ott akik olyan tartalmat tesznek közzé,ami sérti a szabályzatot!

Aki betartja a szabályokat, nem fogják kitiltani.

2021. febr. 25. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan leállsz vitatkozni olyan témában és ellenérvekkel, amiről szó sem volt a kérdésben?

Az volt a kérdés, hogy gáz-e másokkal kibaszni és azért jelenteni valakit mert utálod. Ennyi, és nem több, erre válaszoltak. Erre már ott tartasz, hogy itt hogyan merészelnek a válaszadók valami nímandokat védeni, csak mert nem értettek egyet veled. Senki nem védett senkit és senki nem is reagált ilyen dologra, erre felkapod a vizet és támadsz. Higgadj le.

2021. febr. 25. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hú. Igen gáz. Nem kicsit, hanem nagyon.
2021. febr. 25. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves #5

A kérdésben enlítetten dzsennuskát is, és igen leállol vitázni ha valaki komolyan őt védi.

Lehet, hogy te nem.ismered őt, de egy szánalom, és ha valaki őt védi az is szomorú.

Kedves #6-os

Köszi, hogy válaszoltál.

De már egy pontban leírtam, hogy CSAK azokat a fiókokat törlik, amik megsértik a szabályzatot.

Aki nem tartja be, az magára vessen :)

2021. febr. 25. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

"De már egy pontban leírtam, hogy CSAK azokat a fiókokat törlik, amik megsértik a szabályzatot."

Naiv hozzáállás. Facebookon is törölve lett anno minden ok nélkül egy csomó fiók és nem is lett visszaállítva mindegyik azóta sem. Instagramnál is simán előfordulhat ez.

Ja és amúgy nem tiltanak mindenkit aki megszegi a szabályzatot,csak ha olyan kedvük van. Én is volt,hogy már jelentettem olyan profilt ami egyértelműen megszegte, de azóta sem csináltak vele semmit sem.

Ez sajnos ilyen.

2021. febr. 27. 15:16
 8/9 anonim válasza:
Nem merek rosszat írni, mert akkor lepontozol! :)
2021. márc. 25. 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem pontoztam le senkit :D
2021. márc. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!