Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore regisztráció módja...

Ncore regisztráció módja 2021-ben?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, emiatt nincs lehetőségem boltban megvásárolni a filmeket, így találtam rá megannyi magyar torrentoldalra. Ezek remekül működnek, viszont a tapasztalat az, hogy alig van seeder a tartalmakon, illetve az otthoni NAS-on alig pörög a visszaosztás. Ezért gondolom, hogy az ncore nagy előrelépés lenne.

Szerettem volna többet megtudni a regisztráció menetéről, viszont sajnos külföldön nem igen találni usert, akinek lenne fiókja. Olvasgattam az interneten és rengeteg eltérő információt olvastam. Szeretném leszögezni, hogy NEM MEGHÍVÓT KÉREK, hiszen ezt tiltja az oldal szabályzata, csupán azt szeretném tudni, hogy mi a pontos menete manapság a regisztrációnak. Sajnos fiók nélkül nem tudom ezeket az infókat az oldalról megtudni.

Csak meghívásos rendszer van? Hány bónuszpont egy meghívó? Kell hozzá prémium? Van lehetőség valami más módon regisztrálni (pl nyitott regisztráció ünnepekkor stb)?

Nagyon köszönöm!

2021. febr. 25. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mint ahogy előttem is írták igen meghívásos alapú a kettes válaszoló mindent leírt így csak annyit írok, hogy kitartást a meghívódhoz :)
2021. febr. 27. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a geoblock amit írsz. Én erdélyi vagyok, így Netflixem külföldről regisztrált. Magyar szinkron tökéletesen van benne. HBO Go-t még anno VPN-ről regisztráltam (rendes, fizetős VPN-ről, nem Hola meg társai, mert az semmi ilyesmire nem jó). Azóta sincs semmi gond vele. Pedig már évek óta.

Jó tanács: ha van ismerősöd aki be tud lépni esetleg Magyarországról RTL Most stb.be, kicsit tudja használni, akkor nincs para, ugyanis EU-n belül tud működni. Ha meg EU-n kívül vagy, akkor sajnos valóban csak a torrentezés segít. Talán már meg is oldottad valahogy.

2021. ápr. 14. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Én már 6 éve próbálok ncore meghívót szerezni. Megannyi helyre megadtam már emailjeimet azt remélve hogy meghívnak majd. Ez soha sem történt meg, volt mikor pénzt fizettem azért hogy meghívjanak, nem hívtak meg.

Ez az nCore szerintem csak egy kamu oldal, valami szekta.

2021. dec. 10. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Szóra sem érdemes az Ncore. Ilyen-olyan indokokkal is kidobják az embert, persze az emailre nem válaszolnak, nem tudom kik irányítják, de jó nagy kretének, nem lennék meglepődve, ha ilyen 10-en éves brigádból állna a moderátor társaság, nem volt gyerekszobájuk, vagy a fene tudja. Innen is üdvözlöm őket, bek....hatják. Bár kevesebb a tartalom, de egy próbát tegyél Majomparádén, ott most nyitott a regisztráció.
2022. márc. 23. 02:49
 15/15 anonim válasza:

10-es: Működik még ez a newinsane? ha igen, hol keressem? nem találom.

(ha máshogy nem, kérlek privátban írd meg)

okt. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!