Ncore regisztráció módja 2021-ben?
Külföldön élek, emiatt nincs lehetőségem boltban megvásárolni a filmeket, így találtam rá megannyi magyar torrentoldalra. Ezek remekül működnek, viszont a tapasztalat az, hogy alig van seeder a tartalmakon, illetve az otthoni NAS-on alig pörög a visszaosztás. Ezért gondolom, hogy az ncore nagy előrelépés lenne.
Szerettem volna többet megtudni a regisztráció menetéről, viszont sajnos külföldön nem igen találni usert, akinek lenne fiókja. Olvasgattam az interneten és rengeteg eltérő információt olvastam. Szeretném leszögezni, hogy NEM MEGHÍVÓT KÉREK, hiszen ezt tiltja az oldal szabályzata, csupán azt szeretném tudni, hogy mi a pontos menete manapság a regisztrációnak. Sajnos fiók nélkül nem tudom ezeket az infókat az oldalról megtudni.
Csak meghívásos rendszer van? Hány bónuszpont egy meghívó? Kell hozzá prémium? Van lehetőség valami más módon regisztrálni (pl nyitott regisztráció ünnepekkor stb)?
Nagyon köszönöm!
Hát én ncore-nál nem hallottam még olyant hogy nyitott regisztráció, ünnepkor max az olcsóbb prémiumot tudom elképzelni. Nekem van amúgy...de tudomásom szerint kizárólag meghívóval lehetsz felhasználó. Szabályzat nyilván tiltja, de szerintem ha valakit lefizetsz, vagy feltesz hirdetést, hogy ennyi forintért meghív, ezen kívül esélyt nem látok rá, max ha van egy jófej ismerősöd.
Vagy netflix, hbo go (utóbbin sok a magyar tartalom, nem csak felirattal).
Értem, köszönöm a szupergyors választ! :)
Akkor megpróbálok keresni valakit, akinek van már fiókja. A meghívásnak van bármi feltétele, azon kívül persze, hogy a meghívó felelősséget vállal a meghívottért? Gondolok itt például arra, hogy 5000 pont egy meghívó, vagy 1000 (ezzel kapcsolatban eltérő infókat olvastam a neten).
A meghívásról:
• Meghívó küldésére Elite vagy magasabb rangú felhasználók jogosultak.
• Aktív Prémium státusz időtartama alatt alacsonyabb rangú felhasználók számára is elérhető.
• Egy meghívó elküldése 2000 pontba "kerül". (A pontrendszerről bővebben -> ITT.)
• Havonta 1 darab meghívó küldhető.
• Egy időben egyszerre csak 1 meghívóval rendelkezhet mindenki!
"• A meghívó a küldéstől számított 1 hónapon belül használható fel!
• A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért (nagyobb szabálytalanságok esetén érvényes pl.: aránycsalás, meghívók árusítása, kitiltott felhasználók meghívása)!
• Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!"
Hát jah, sajnos nem egyszerű. Fb-n valamelyik ismerősödtől talán tudsz kérni, ha tudod hogy van neki vagy nagy filmrajongó/játék bár az már kevésbé.
Prémium funkció 5 $ egy hónapra így 100 pontért tudsz küldeni meghívót, pont most küldtem barátnőm accountjáról, amit én hívtam meg így és most magam vissza :) 1500 ft-t megért nekem egy fiók, ami amúgy is volt :D
2. válaszoló!
Köszönöm Neked is az építő jellegű hozzászólást. Ez nem igazán jó hír számomra, de kezdek megvilágosodni! :)
A streaminget kimaxoltam, Netflix fiókom van is, viszont sajnos VPN-en keresztül nem működik, ha pedig saját országon belül regisztrálok, nincs lehetőség magyar szinkront választani. HBO Go-m és RTL Most+ előfizetésem is volt, de 4 hónap után ezek megszűntek működni külföldön, a VPN alól pedig egyáltalán nem akart működni.
Sajnálom, mert nagyon sokat segítene nekem a nyelvtanulásban, ha hallanék élő beszédet is, viszont nem nagyon van lehetőségem erre a geoblock miatt. Ezért kezdtem el a konkurens oldalakon, mint például a diablotorrenten tölteni, csak ott viszonylag hamar kihalnak a torrentek és alig van seeder. A NAS sokat segített, hogy minden valamire való PTHD meg No1 rls-t azonnal le tudok szedni és seedbe tudok állni, de nagyjából ennyi. Ha lemaradok valamiről, akkor esélytelen megszerezni. :/
Köszönöm mindenki másnak is a kommenteket, világossá vált számomra, hogy a regisztrációt akkor el kell napolnom. Talán a járvány után elmegyek Magyarországra és meghívok valakit egy kávéra egy filmfesztiválon, aztán reménykedem. Vagy marad a többi oldal, meg a filmezz oldal.
Ezer hála mindenkinek, aki válaszolt!
Keresel valakit, aki küld meghívót. Elküldöd az e-mail címed neki. Meghív. Kapsz egy ilyen e-mailt:
"Üdvözlünk!
Ezt a levelet azért kaptad, mert XY meghívott az ncore PONT cc oldalra. Ha nem tudod, hogy ki az illető, vagy úgy gondolod, hogy tévesen kaptad ezt az e-mailt, akkor semmi dolgod nincs, csak töröld a levelet.
Ha regisztrálni szeretnél az oldalra, akkor kattints az alábbi linkre, vagy másold a böngésződ címsorába, majd kövesd a megjelenő oldalon az utasításokat:
http://ncore PONT cc/regisztracio.php?key=[link további része]
Ha hibát jelez az oldal, akkor lehet, hogy a küldő visszavonta a meghívót!
A meghívó 2021-02-12 13:03:45-ig érvényes.
Üdvözlettel:
az nCore csapat"
A linkre kattintva regisztálsz. (Kitöltöd az adatokat, az regisztrációs e-mail cím az lesz, ahova a fenti üzenetet kaptad.)
Ha meg kész a regisztáció, kapsz egy ilyen e-mailt:
"Az ncore PONT cc oldalon regisztráltál az alábbi adatokkal:
Felhasználónév: YZ
Jelszó: abc
Email cím: YZ@gmail.com
Ezt a levelet célszerű megtartani, arra az esetre ha elfelejtenéd valamelyik adatod.
Üdvözlettel:
az nCore csapat"
Annyi a megjegyezni valóm még, hogy most nem ncore PONT cc , hanem ncore PONT pro.
Ha nem kapsz olyat aki meghívna nCore-ra, newinsane.info-n szokott szabad regisztáció lenni. A legutolsó Karácsonykor volt. Akkor jutottam én is be oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!