Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már majdnem sikerül laptopon...

Hosszúhajú kérdése:

Már majdnem sikerül laptopon fényképet feltöltenem instára hajszál válasz el tőle, hogy folytassam?

Figyelt kérdés
már telefonméretű a képernyő, és az okostelós nézetben látom az instátát a laptopon. csak a feltöltés nem jelenik meg rajta. s.o.s.

2021. febr. 23. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

3 napja kérdezted ugyanezt, ott volt lehetséges megoldásként a Bluestacks használata. Semmi más dolgod nincs vele, mint telepíteni a programot, letölteni benne az Instagram alkalmazást (mivel népszerű, lehet alapból benne van), bejelentkezni a profilodba, és onnantól kezdve a gépeden megy a mobilos app. A feltöltésnél pedig be tudod tallózni a gépedről a feltölteni kívánt képeket a weboldal kódjának turkálása helyett. Ez egy pár perces megoldás lett volna, amivel nem kell napokig szenvedni.

Komplett útmutató leírással és képekkel:

[link]

2021. febr. 23. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
figyelj. egy elvarázsolt 45 éves klasszikus zenész vagyok O számtech tudással. nekem ez így nem értelmezhető. odáig eljutottam a válaszban hogy nyomtam f1-innen nem történt semmi, addig megvan. a másik cuccot totál nem értem. én nem tanultam soha informátikát. felnőtt koromban akartam, de nem volt rá soha pénzem. és mivel én operákkal meg szolfézzsal foglalkozom, soha nem volt rá szükségem hogy az alapdolgokon kívül mást is elsajátítsak, mert olyan művészvilág vesz körül ahol egy darab számítógép nincs. sem a munkámhoz, sem a hobbimhoz nem kell. sosem kellett a gépet használnom, csak egyszerű napi dolgokra-arra pedig tudom. te egy fiatal srác lehetsz, de nekem még az okostelómon is ritkán van net.
2021. febr. 23. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A weboldal kódjával való szórakozás sokkal nagyobb hozzáértést igényel (főleg, hogy eltérő böngészőkben más a parancsbillentyű, máshogy épülnek fel a fejlesztői konzol elemei, máshol vannak a gombjai, te pedig vakon próbálsz követni egy két mondatos leírást), mint egy programot letölteni és a telepítőn a következő-következő-következő-befejezés gombokat lenyomni, majd elindítani.

Bármilyen választ is fognak itt adni, mind meg fogja haladni a képességeidet, és nem lehet egy laikusnak pontról pontra leírni hogy mire nyomjon, hol kattintson. Így két lehetőséged van: vagy megpróbálkozol velük, vagy feladod. Vagy személyesen segítséget kérsz valakitől, aki le tud ülni melléd és megmutatni és elmagyarázni, mert ez az interneten keresztül írásban nem működik. Többféle megoldást is kaptál, de ha nem megy az értelmezésük, akkor nem fogsz boldogulni.

2021. febr. 23. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
az első javaslatot a másik válaszban megértettem, azt tudtam követni, mert pontról pontra írta, mit nyomjak meg és úgy megy, csak megkeresem a gombokat amit mond. csak az én gépemen hiába nyomtam az utasítások után az f1 et nem történt semmi. pedig ez az utolsó lépése. nem az értelmezéssel van baj, hanem nem ismerek fogalmakat pl weboldalkód... egyébként írtam is a múltkori kérdésben hogy a nethez sík hülye vagyok. attól még én is megpróbálhatok segítséget kérni, mert jobban ismerem az operákat mint a klaviatúrát. nyilván az fog segíteni, akinek van türelme. senkire nem erőszakoltam rá hogy segítsen.
2021. febr. 23. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Képek feltöltése az Instagramra asztali számítógépről:

[link]

Instatrükk: képfeltöltés számítógépről Instagramra egyszerűen:

https://www.youtube.com/watch?v=reK2G-9RNzI

Így posztolj egyszerűen számítógépről Instagramra:

[link]

Kép feltöltése Instagramra számítógépről:

[link]

2021. febr. 23. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
sikerült!!!!!!!!
2021. febr. 24. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!