Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kezdhetek a pi-jeimmel?

Mit kezdhetek a pi-jeimmel?

Figyelt kérdés
Értem én hogy még nem ér semmit és lehet hogy később se fog de mit tudok kezdeni vele? Van 350, arra gondoltam hogy eladom valahogy ezeket azoknak akik elhiszik hogy lesz ebből valami

2021. febr. 14. 21:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már eladtam a coinjaiam felét (160) egy embernek 24 ezer forintért.. szóval mi van pi tagadók? Ki csinált belőle pénzt?
2021. márc. 7. 00:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy nem hiszel benne, hogy lesz értéke. Valaki szerint lesz értéke.

Én azt írtam, hogy ha valamit eladnak és valaki megveszi, akkor annak rögtön lesz értéke, legalábbis abban a pillanatban biztosan.

Azóta olvastam róla néhány kritikát olyan publicistáktól, akik a kriptopénzekkel foglalkoznak. Évek óta létezik és nincs fent a váltókon. Emiatt kíváncsi voltam, hogy miért van ez és hogyan működik a stakelése, ha nincsenek igazán tétek (mert az üzemeltetői szerint a PI PoS alapú, az Ethereumnál már 32 Ether a beugró a stakeléshez) és hogy miből élnek meg a fejlesztői (reklámjutalékokból és a felépített név+telefonszám adatbázis értékesítéséből).

A váltóknak az a gondja vele, hogy nem nyílt forráskódú, nem lehet belelátni hogy működik valójában, centralizált és semennyire nem anonim és még mindig csak stage 2 fázisban van és jelenlegi formájában nem integrálható a váltók saját rendszerébe.

Vannak bőven érvek és ellenérvek.

Amit ebből én láttam (nekem is telepítve volt az app), hogy a saját neveddel és telefonszámoddal kell regisztrálni és meg is fenyeget az app, hogy ha nem a valódi adataidat adod meg, akkor nem költheted majd el a PI-jeidet, érzelmi ráhatásként még egy visszaszámlálás is van. Az is igaz, hogy centralizált, egy cég működteti, nem anonim, mert névhez és telefonszámhoz kötődnek a PI-k, nem nyílt forráskódú, még mindig egy korai fejlesztési fázisban van. Amit még észrevettem, hogy a redditen az automoderátor törli a PI network scamjeit (mert scameli rendesen a cég) és azokat a kommenteket is, amelyek meghívókódot írnak (ha felismeri a szűrő). Ami pozitívuma lehet, hogy több millióan használják már az appot és néha vesznek a PI felhasználók egymástól eztazt az összegyűlt PI-ért.

2021. márc. 7. 10:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Szarok rá már szereztem belőle 24 ezer forintot
2021. márc. 7. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!