Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kezdhetek a pi-jeimmel?

Mit kezdhetek a pi-jeimmel?

Figyelt kérdés
Értem én hogy még nem ér semmit és lehet hogy később se fog de mit tudok kezdeni vele? Van 350, arra gondoltam hogy eladom valahogy ezeket azoknak akik elhiszik hogy lesz ebből valami

2021. febr. 14. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Add el, ezt tudod tenni.
2021. febr. 14. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Persze a 350 db már kereskedelmi mennyiség, így ne felejtsd el bejelenteni a NAVnak a dolgot.
2021. febr. 14. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Még semmit. Sőt ha belegondolsz semmit se fog érni úgy kb sose. Akárki aki akarja az ingyen kapja tehát brutál mennyiségű inflációja van, tehát még ha mondjuk holnaptól lehetne vele kereskedni akkor is csak az járna jól aki a kezdetektől benne van, de neki se lenne semmije mert annyira sok van belőle.
2021. febr. 14. 21:13
 4/13 A kérdező kommentje:
1-es te meg miről beszélsz? Még nem lehet tudni hogy lesz e értéke, én már nem hiszek benne de lehet hogy valaki igen.
2021. febr. 14. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatsz találni egy hülyét, aki megveszi. Hozzád is került valahogy.
2021. febr. 14. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyiért akarod eladni. Mondjuk, ha ajánlok 1 forintot / 1 PI? Akkor eladnád ennyiért? Az elvi értéke 0, ezért már kerestél rajta. Az alkalmazás energiafogyasztása is minimális, ez talán fedezi a költségeket.

De ha valaki ajánl érte valamennyi pénzt, akkor máris elkezdesz azon gondolkozni, hogy lehet, hogy mégis van értéke. Akkor azt mondanád, hogy nem, te nem adod 1 forintért darabját. Akkor inkább megtartod, hátha mégis lesz értéke. De ha 100, 500, vagy 1000 forint/darabért akarnád adni, annyit nem adnának érte.

Egyébként a Bitcoin is így kezdte, az elején még brutál mennyiségűt lehetett belőle bányászni nagyon kis energiabefektetéssel, az értéke is minimális volt, csak az ugye az első volt, a PI pedig már a sokadik coin és nem bányászattal, hanem az idővel és a beszervezett tagokkal gyarapodik. Egy félkész valami, amit még az sem biztos, hogy teljesen befejeznek.

2021. febr. 17. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
én adok érte egy pizzát
2021. febr. 26. 12:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha kukoricás akkor megkötöttük az üzletet
2021. febr. 26. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
A kukorica az új currency :)
2021. febr. 26. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
menni pit adsz érte?
2021. febr. 27. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!