Mi a véleményetek a pi kriptovalutáról?
Figyelt kérdés
Letöltöttem és már szereztem 3 darabot hisz nehogy már emiatt ne legyek gazdag :)
Nyilván sokan kritizálják mert ingyen lehet a leggyengébb telefonnal is bányászni, de mivelt egyensúlyba fogják elvileg tartani a dolgokat és ha sok ember lesz akkor nehezebb is lesz minden, ezért gondolom hogy jó lehet. Azt mondják hogy 2021 végére és 2022 elejére ki kerül a piacra és lesz értéke. Ez mennyire valószínű? Mennyire valószínű hogy ebből fogok valaha pénzt látni? Mennyire lehetséges hogy a bitcoint megelőzi/beéri a hírnevével?
2021. febr. 12. 20:13
21/23 anonim válasza:
*mobilalkalmazással:) Hosszú szó, mint az útelágazozolódás:)
22/23 anonim válasza:
és milyen adatokat gyujtenek?
23/23 anonim válasza:
Amikor letöltöd és elindítod, akkor bekéri a telefonszámodat és a nevedet és figyelmeztet, hogy a valódi nevedet add meg, mert különben nem tudod majd használni a PI-jeidet, vagy valódi pénzre váltani (meg lehet adni álnevet, de van meghatározott időd, hogy beírd az igazit). Egyes felhasználóktól kért útlevélszám adatot (ezt nem tudom, milyen célból). Ebből már összejön egy használható telefonkönyv és mivel meghívós rendszerű, ezért egy hálózat is feltérképezhető, hogy ki kit ismerhet, habár sokan olyan meghívóval regisztrálnak, amit az interneten találtak. De lehet, hogy mindez csak a biztonságot szolgálja. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!