Miert olyan undorito minden ember hogy ha valaki szepen keri a torrentes meghivot csak penzert hajlando odaadni?
Most nem azert de amikor nekem volt bigtorrentre 1 st-re meg Majomparadera...akkor en nem is haboztam.....egybol kuldtem akarkinek akinek szuksege volt ra..es nem kertem "valsagba" 20.000 ft-ot egy internetes
meghivoert-.-....ez akkora nagy szemetseg...:@....mar nem azert...Miert van ez???? Hogy nem segitokeszek az emberek...:(:(:( Ezt csak azert mondom mert en ingyen osztogattam mindenkinek.....es amikor azokat az embereket megkertem akikne kuldtem meghivot hogy szia legyszy tudnal nekem kuldeni meghivot az 1 st -re o me azt mondta nekem hekyesbitek ok hogy hat persze 15.000 ft..lesz :O:O:O Jesus hiszen annak az emberkenek emberkeknek en adtam INGYEN MEGHIVOT arra az oldalra!!!!!!! Csak nekem egy darabig nem volt netem 5 honapig es kitiltottak az oldalrol :( ok meg meg lehuznanak engem 20.000 meg 15.000 ft-al????? Mindenki aki ezt csinalja undorito az is aki penzt ker erte meg az is aki nem viszonozza a segitseget amikor a masik bajban van....Hihetetlen milyen rideg vilagot elunk....Hova lett az emberseg???? :(:
(bocs a helyesirasi hibak miatt csak a gepem most NEM JO esa billentyuzet nem "engedelmeskedik" nekem :()))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!