Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert olyan undorito minden...

Miert olyan undorito minden ember hogy ha valaki szepen keri a torrentes meghivot csak penzert hajlando odaadni?

Figyelt kérdés

Most nem azert de amikor nekem volt bigtorrentre 1 st-re meg Majomparadera...akkor en nem is haboztam.....egybol kuldtem akarkinek akinek szuksege volt ra..es nem kertem "valsagba" 20.000 ft-ot egy internetes

meghivoert-.-....ez akkora nagy szemetseg...:@....mar nem azert...Miert van ez???? Hogy nem segitokeszek az emberek...:(:(:( Ezt csak azert mondom mert en ingyen osztogattam mindenkinek.....es amikor azokat az embereket megkertem akikne kuldtem meghivot hogy szia legyszy tudnal nekem kuldeni meghivot az 1 st -re o me azt mondta nekem hekyesbitek ok hogy hat persze 15.000 ft..lesz :O:O:O Jesus hiszen annak az emberkenek emberkeknek en adtam INGYEN MEGHIVOT arra az oldalra!!!!!!! Csak nekem egy darabig nem volt netem 5 honapig es kitiltottak az oldalrol :( ok meg meg lehuznanak engem 20.000 meg 15.000 ft-al????? Mindenki aki ezt csinalja undorito az is aki penzt ker erte meg az is aki nem viszonozza a segitseget amikor a masik bajban van....Hihetetlen milyen rideg vilagot elunk....Hova lett az emberseg???? :(:

(bocs a helyesirasi hibak miatt csak a gepem most NEM JO esa billentyuzet nem "engedelmeskedik" nekem :()))))

2010. aug. 16. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mi ki en??? Meglopni valaki mast??? Hiszen epp arrol paaszkodok hogy en funek fanak adtam...szivesen igyen es bermentve mert ettol jobb lett a kozerzetem latva hogy mennyi undorito 20.000-ket akar lehuzni masoktol...-.- Hiszen az annyira nag pofon volt amikor en ingyen adtam valakinek egy oldalra (mar azt se tom melyikre) es o meg mikor engem arrol az oldalrol kirugtak (mar leirtam az okot) es kertem a segitseget o meg kepes volt 20.000-re emelni a szajat:O.....Jesus....Nem hgy segitenenek kolcsonosen egymsnak az emberek inkabb azon vannak hogy egymast lehuzzak.....hat nem tom en mar nem magyarorszagon elek egy ideje hanem amerikaba de ...itt ez nem meno....
2010. aug. 17. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!