Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert olyan undorito minden...

Miert olyan undorito minden ember hogy ha valaki szepen keri a torrentes meghivot csak penzert hajlando odaadni?

Figyelt kérdés

Most nem azert de amikor nekem volt bigtorrentre 1 st-re meg Majomparadera...akkor en nem is haboztam.....egybol kuldtem akarkinek akinek szuksege volt ra..es nem kertem "valsagba" 20.000 ft-ot egy internetes

meghivoert-.-....ez akkora nagy szemetseg...:@....mar nem azert...Miert van ez???? Hogy nem segitokeszek az emberek...:(:(:( Ezt csak azert mondom mert en ingyen osztogattam mindenkinek.....es amikor azokat az embereket megkertem akikne kuldtem meghivot hogy szia legyszy tudnal nekem kuldeni meghivot az 1 st -re o me azt mondta nekem hekyesbitek ok hogy hat persze 15.000 ft..lesz :O:O:O Jesus hiszen annak az emberkenek emberkeknek en adtam INGYEN MEGHIVOT arra az oldalra!!!!!!! Csak nekem egy darabig nem volt netem 5 honapig es kitiltottak az oldalrol :( ok meg meg lehuznanak engem 20.000 meg 15.000 ft-al????? Mindenki aki ezt csinalja undorito az is aki penzt ker erte meg az is aki nem viszonozza a segitseget amikor a masik bajban van....Hihetetlen milyen rideg vilagot elunk....Hova lett az emberseg???? :(:

(bocs a helyesirasi hibak miatt csak a gepem most NEM JO esa billentyuzet nem "engedelmeskedik" nekem :()))))

2010. aug. 16. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát én konkrétan egy oldalon se fórumon se láttam még olyant hogy azok amiket felsoroltál,azér a meghívóér valaki pénzt kér :S nem tudom te hol olvasgatsz,de mind1 térjünk a lényegre,milyen oldalra szeretnél meghívót kérni? ingyen persze
2010. aug. 16. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
A szemetek. Képesek pénzt kérni azért, hogy te illegálisan letöltögethess holmit. Büdös mocskok mi? Hogy lehet valaki olyan tirpák, hogy megfosszon téged a lehetőségtől, hogy kárt okozhass másoknak.
2010. aug. 16. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
A magyar ember csak kapni szeret, adni nem. Ezért van szükség zártkörű torrent-oldalakra, ahol folyamatosan b.szogatni kell az embereket h seedeljenek különben repülnek.
2010. aug. 16. 20:42
 4/11 anonim válasza:
Az emberek sokfélék.Neked rosszak a tapasztalataid,nekem is.Ennek ellenére mégis meglehet találni a jó megoldást.Mi kell hozzá:türelem,némi bizalmatlanság.Ne osztogass,adj annak akit ismersz és megbízható.Te alakítsd a dolgokat,ha nincs most azonnal megoldás,lesz holnap.Aki pénzt kér,lépj át rajta!Ja és akivel összehoz a sors ismerd meg,nézz utánna,jó ha van infód.Úgy nem kerülsz bajba.
2010. aug. 16. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
16%
Milyen érdekes vagy. Ha nem kapsz meg valamit ingyen, akkor az az illető undorító? Neked azt hiszed, hogy minden ingyen jár? Ki vagy te, hogy eldöntsd, mit tehet más a saját tulajdonával? Ingyen kell minden mint a cigányoknak mi? Te vagy az undorító, az ilyentől fordul ki a belem...
2010. aug. 16. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:

20:37 es 23:36: ezt komolyan gondoltatok? o meghivott valakit ingyen, aki kesobb penzt kert azert, hogy visszahivja ot a trackerre... es a kerdezo a suttyo paraszt? :S egyebkent en gyakran csinalom azt, hogy letoltok egy filmet/zenei CD-t torrentrol es ha tetszik, megveszem. Honnan tudod, hogy a kerdezo nem ilyen? Szerintem ne szolj bele ebbe.

Az meg mi, hogy azert penzt ker valaki, hogy egy masik ember hozzaferhessen olyan tartalmakhoz ingyen, amit nem o keszitett es semmi koze hozza? A penzert-CD-t-meg-DVD-t-irunk-mindenkinek mentalitast is utaltam. OK, elkerem az adathordozo arat, es kiirom, de soha nem kertem el egy forintot sem azert, hogy olyat masoljak le, amit nem en keszitettem.

Lassan mar ott tartunk itt Eszak-Balkanon, hogy azert is penzt kerunk, ha lehuzodunk az uton, es hagyjuk, hogy megelozzon egy joval gyorsabb auto... Undorito...

2010. aug. 16. 23:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Itt a probléma az, hogy ő tiszta lelkiismerettel meglop mást, de amikor őt akarja "meglopni" valaki, akkor már micsoda szemét meg undorító dolog.
2010. aug. 16. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Én konkrétan ingyen sem adok ismeretlennek. Igaz, pénzért sem.
2010. aug. 17. 01:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja el sem olvastam. Így egész más a helyzet. Ki az az idióta aki ismeretleneknek küld meghívót? Ismeretlennek esküvői meghívót sem küldök.
2010. aug. 17. 09:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyebkent idegennek en se szoktam meghivot kuldeni (nem akarok warnt kapni azert, mert egy tok ismeretlen ember balf.sz es nem kepes betartani a szabalyokat).
2010. aug. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!