Miert olyan undorito minden ember hogy ha valaki szepen keri a torrentes meghivot csak penzert hajlando odaadni?
Most nem azert de amikor nekem volt bigtorrentre 1 st-re meg Majomparadera...akkor en nem is haboztam.....egybol kuldtem akarkinek akinek szuksege volt ra..es nem kertem "valsagba" 20.000 ft-ot egy internetes
meghivoert-.-....ez akkora nagy szemetseg...:@....mar nem azert...Miert van ez???? Hogy nem segitokeszek az emberek...:(:(:( Ezt csak azert mondom mert en ingyen osztogattam mindenkinek.....es amikor azokat az embereket megkertem akikne kuldtem meghivot hogy szia legyszy tudnal nekem kuldeni meghivot az 1 st -re o me azt mondta nekem hekyesbitek ok hogy hat persze 15.000 ft..lesz :O:O:O Jesus hiszen annak az emberkenek emberkeknek en adtam INGYEN MEGHIVOT arra az oldalra!!!!!!! Csak nekem egy darabig nem volt netem 5 honapig es kitiltottak az oldalrol :( ok meg meg lehuznanak engem 20.000 meg 15.000 ft-al????? Mindenki aki ezt csinalja undorito az is aki penzt ker erte meg az is aki nem viszonozza a segitseget amikor a masik bajban van....Hihetetlen milyen rideg vilagot elunk....Hova lett az emberseg???? :(:
(bocs a helyesirasi hibak miatt csak a gepem most NEM JO esa billentyuzet nem "engedelmeskedik" nekem :()))))
20:37 es 23:36: ezt komolyan gondoltatok? o meghivott valakit ingyen, aki kesobb penzt kert azert, hogy visszahivja ot a trackerre... es a kerdezo a suttyo paraszt? :S egyebkent en gyakran csinalom azt, hogy letoltok egy filmet/zenei CD-t torrentrol es ha tetszik, megveszem. Honnan tudod, hogy a kerdezo nem ilyen? Szerintem ne szolj bele ebbe.
Az meg mi, hogy azert penzt ker valaki, hogy egy masik ember hozzaferhessen olyan tartalmakhoz ingyen, amit nem o keszitett es semmi koze hozza? A penzert-CD-t-meg-DVD-t-irunk-mindenkinek mentalitast is utaltam. OK, elkerem az adathordozo arat, es kiirom, de soha nem kertem el egy forintot sem azert, hogy olyat masoljak le, amit nem en keszitettem.
Lassan mar ott tartunk itt Eszak-Balkanon, hogy azert is penzt kerunk, ha lehuzodunk az uton, es hagyjuk, hogy megelozzon egy joval gyorsabb auto... Undorito...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!