Valami videó, egy 60 és 65 év közötti, idős nagymamának a közösségi média használatával vagy hasonlóval kaocsolatban?
A nagymamámnak vett a nagybátyám egy laptopot, viszont neki kevés ideje és türelme van ahhoz, hogy megtanítsa neki, hogyan használja azt. Én szívesen megtanítanám, de tanulnom meg idén nyelvvizsgázok, szóval időm az nincs rá.
A mamám minden cikknek hisz, minden értelmetlen dolgot megnéz (pl.: olvasott egy cikket arról, hogy magyarországnak van vakcinája és megkezdődött az oltás vele, ezt elhitte és mindenkinek ezt mondta)
Egyszer majdnem fizetett valamiért, amit egy felugró ablak kínált neki, természetesen lebeszéltem róla, hogy megvegye.
Nagyon féltem, és nem szeretném hogy ilyesmi előforduljon, vagy hogy értelmetlen dolgokra pazarolja az idejét.
A kérdés az az lenne, hogy valaki tudna e neki valami videót, ahol az ilyenekről felvilágosítják?
Ha igen, előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!