Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet kabel lecsatlakoztatas?

Internet kabel lecsatlakoztatas?

Figyelt kérdés
Nemregiben bevezettem a szobamba az internet kabelet, mivel falak miatt nagyon gyenge volt a jelem. Napkozben mikor otthon vagyok a laptopom folyton a kabelre van csatlakoztatva hogy legyen jelem, viszont este mikor az agyva fekszem az olombe veve, lecsatlakoztatom. Viszont ekkor az egesz hazban meghal az internet, nem hogy en nem tudok wifin keresztul csatlakozni hanem a tobbi wifis eszkoznel is leall, mindha kiutnem a routert. Mit tudjak tenni ellene?

2021. febr. 6. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Zárlatos lehet a kábel, az ki tudja ütni a routert.
2021. febr. 7. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Rosszul raktad össze valamelyik szál összeér a másikkal vagy nincs kontakt
2021. febr. 7. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha LAN-on van neted, akkor a kábel jó. Ha azt lehúzod és wifire kapcsolva minden összeomlik, akkor próbáld meg úgy, hogy miután kihúztad a kábelt, aztán kapcsold be a wifit. Hogy oldod meg a problémát most? Mit teszel, ha leáll a net?
2021. febr. 7. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Miutan kihuztam a kábelt, aramtalanitom a routert, vagyis gyors reset mert maskepp nem jön helyre.. Ez persze mindig megtortenik ahányszor újra instalalom a windowsot.
2021. febr. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!