Milyen böngészőt használsz a PC-n és miért ezt részesíted előnyben?
Én is Google Chrome-ot használok. Egyszerű, gyors, pont megvan benne minden amire szükségem van, a szinkronizálás szintén jól jön.
Az, hogy adatokat küld... Ez gyakorlatilag elkerülhetetlen ma már, a Windows is ugyanúgy küldd adatokat, nem is keveset. A telefonodon lévő Google Assistant és sejtem a Siri is örömmel hallgat le. Ez ilyen, ma már nincs online privát szféra.
#12 Igen, így tényleg meglehet oldani, csakhogy én lusta vagyok ilyenekhez :D
Nem is tudtam, hogy linux alatt még nincsenek normális AMD Driverek.. Nvidia tudtommal már nem problémás ott.
Egyébként kigyalult Win 8.1 alatt mit értesz? Maga a telepítő van módosítva, vagy a feltelepített rendszert ritkítottad meg picit?
Pedig ponthogy fordítva van, az AMD-k már teljesen jól működnek Linux alatt is. Az nvidia elég f@szkalapul viselkedik ilyen szempontból.
AMD es NVIDIA driverek is tokeletesen mukodnek, neha kisebb-nagyobb szenvedessel.
Én használok itt egyedül Brave-et? Gyors, alapból blokkolja a felesleges reklámokat és adatbiztonság szempontjából is egy átlagfelhasználó számára még gyári beállításokkal is jobb mint bármi más.
Eddig Firefox-ot ajánlottam volna (a privacytools.io által ajánlott beállításokkal) de a Google a Mozillára is rátette a kezét.
Az pedig egy dolog hogy "úgy sincs már privátszféra", én mint felhasználó elvből a lehető legkisebb rosszat akarom választani, akkor is ha nincs tökéletes opció. Kötelességünk erre törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!