Az instagram telefonszámot kér, nem enged belépni. Kikerülhető valahogy?
Miért kell az oldalnak a két lépcsős azonosítás? Ezt se értem teljesen.
És ha facebookkal regisztrálnék, akkor nem kérné?
"És ha facebookkal regisztrálnék, akkor nem kérné?"
A facebooknál is megadtad, szintén a két lépcsős azonosítás miatt.
"Miért kell az oldalnak a két lépcsős azonosítás? Ezt se értem teljesen."
Hogy a jelszavad ismeretében nem tudjon egy idegen alapvető dolgokat módosítani amivel téged kizár a saját fiókodból és visszaél vele..
Nem adtam meg a facenek sem a telefonszámomat. :)
De ez így most érthető. Köszönöm. De a jelszavam nem egyszerű, máshol nem adom meg, ezért még mindig fölöslegesnek tartom ezt a kétlépcsős azonosítást. Főleg mert utánaolvastam ennek és volt akiket telefonon zaklattak mindenféle szervezetek.
"Főleg mert utánaolvastam ennek és volt akiket telefonon zaklattak mindenféle szervezetek."
Milyen szervezetek? Biztos azért gyújti az insta a telszámot, hogy majd eladja mindenféle szervezeteknek hogy téged zaklassanak... édesfxxom :D
Te fölöslegesnek tartod a kétlépcsős azonosítást. Nemrég volt kérdés(talán múlt héten ), amikor valakinek vitték a profilját és visszaéltek vele és nem tud mit tenni... na olyankor kell a két lépcsős azonosítás :D
igazából tökmind1, mit csinálsz, nincs biztonságos megoldás.
ha nem használsz kétlépcsős azonosítást, de erős a jelszavad, akkor is kikerülhetnek a felhasználók adatai. többször volt már rá példa és nem kis, amatőr cégek lettek megtámadva.
kétlépcsősnél is vannak gondok. az sms-es alapú azonosításnál elég sokszor vannak kimaradások, és az oldal a szolgáltatóra, a szolgáltató meg az oldalra mutogat...
az alkalmazás alapú(mint mondjuk google authenticator)meg offline tokeneket használ...újratelepítettem a telefonom, és azokat a tokeneket már biztonsági mentésből se lehet visszaállítani, elég sok profilomat buktam, mert support szart bele a problémámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!