Meg lehet azt oldani valahogy, hogy minden szarról törlődjön az e-mail címem?
Újat akartam csinálni, de nem találok jobbat annál , ami van. De sajnos mivel 13 évesen csináltam és a saját nevem@gmail, így ez a tökéletes, de tele van mindenféle promócióval, spammel :( millió , így nem opció egyenként leiratkozni...
Meg lehet valahogy oldani?
Attól függ, milyen levelezőt használsz.
Én azért leiratkoznék a hagyományos módon arról, amiről csak lehet, majd a többit spamnek jelölném, vagy pedig egy olyan szűrést állítanék be, hogy ettől a feladótól (vagy erről a domainről) érkező leveleket mindig törölje.
Egy idő után a marketingleveleket nem fogják küldeni, mert az inaktív felhasználókat automatizmusok törlik a listákról. A valódi spammel meg úgysem lehet mit csinálni, az véget nem érő küzdelem. :)
Akkor könnyebb a dolgod. Nyisd meg a levelet, amiről le akarsz iratkozni, és a legtöbb esetben a küldő neve mellett lesz egy link, hogy "leiratkozás".
Ha ott nem találsz, akkor a levél alján kell lennie egy ilyennek. Ha ott sincs, akkor jelöld spamnek, megérdemlik, mert szabálytalanul hírleveleznek.
Jó, de nagy részük ugyanattól a feladótól.
56 ezer levél van a promócióban :(
Szüntesd meg a mail cimed majd 90 nap után ugyan azzal regisztrálj
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!