Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a "Network anomalies(502)"?

Mi az a "Network anomalies(502)"?

Figyelt kérdés
Van egy biztonsági kamerám, ami kb. 1 éve hibátlanul működött, de pár órája a fenti hibaüzenettel nem tudok belépni. Eddig automatikusan bejelentkeztem telefonról, csak első belépéskor kért emailcímet és jelszót. Lehetséges, hogy nem nálam van baj? Van három másik, nem ilyen kamerám, azok megfelelően működnek.
2021. jan. 29. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom kína felé épp akadozik a netkapcsolat.. ki kell várni.

Esetleg a kamerát áramtalanítsd fél percre.

2021. jan. 29. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Már áramtalanítottam kétszer is, és a routert is újraindítottam.

Akkor várok türelmesen.

2021. jan. 29. 18:36
 3/7 Szirty ***** válasza:
:D
2021. jan. 29. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi vicces?
2021. jan. 29. 19:16
 5/7 Szirty ***** válasza:
Az hogy kivárod: kína felé helyreálljon a kapcsolat :)
2021. jan. 29. 19:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Biztos valami szerver probléma lehet, és nincs kizárva, hogy kínai. Két telefonon van alkalmazás, és a számítógépen is van egy monitoring progi a kamerához, és egyikkel se lehet bejutni. Felhőn keresztül kell belépni, de se az "elfelejtett jelszó", se a regisztráció nem működik. A kamera látszólag jól működik. Áramtalanítás után betájolja magát, felveszi a legutolsó pozíciót, bekapcsolnak az infra ledek, hallatszik a zoom-olás stb. Tényleg csak várni lehet.
2021. jan. 29. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma reggelre jó lett, helyreállt a netkapcsolat Kína felé. 😂

Biztos fejlesztettek valamit, mert nagyon gyors lett a kapcsolódás, és a menü megjelenésében és működésében is változott pár dolog.

Azért egy emailt küldhettek volna a leállásról.

2021. jan. 30. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!