Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki elmagyarázná, hogyan...

Valaki elmagyarázná, hogyan működik az Ubisoft+?

Figyelt kérdés

Tehát ha előfizetek 15EU/hó akkor korlátlanul hozzáférhetek a 100+ játékhoz? simán letöltöm a játékokat kiegészítővel, dlc-kel és játszok?

Tehát ha csak 1 hónapra fizetek elő, kijátszom a Valhallát, Watch Dogs 3-at, Far Cry 5-t 15EU-ért és hó végén lemondhatom?

Ha így van akkor miért vesz bárki külön játékot 15-20 ezerért?

2021. jan. 27. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
mert van aki bekapcsolja, azt még ha nem is játszik, akkor is fizeti a prémiumot, illetve 1 hónap alatt nem igazán játsza ki a játékokat, vagy ha igen, akkor később is előveheti.
2021. jan. 27. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:

AC: Odyssey - ULTIMATE EDITION ha megakarnám venni 18-35 ezer forintot kéne fizetnem (attól függ honan venném), pedig 2+ éves játék

De ha előfizetek egy hónapra akkor 4-5 ezer forintért kényelmesem kijátszom meg még mellé pár játékot.

Hol itt a csapda?

2021. jan. 27. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Ha meg akarnád venni az Odyssey ultimate editiont az 23 euró körül szokott menni. Mivel több száz órás címről van szó, így 2-3 hónap kell hozzá (már persze ha van életed mellette) ami 30-45 euró. Újrajátszás esetén pedig szintén még egyszer ennyi, míg vásárlás esetén csak egyszeri 23 euró.

Az összes ilyen előfizetés munkanélkülieknek és gyerekeknek jó, akiknek nincs más dolga. Neked kell mérlegelni hogy neked hogy jobb.

2021. jan. 27. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Én soha nem fizettem elő ilyen havidíjas cuccokra. Inkább megveszem a játékot és tudom, hogy az az enyém és bármikor játszhatok vele.
2021. jan. 27. 10:28
 5/6 anonim válasza:
Ez csak tőled függ, ha tudod magadról, hogy olyan vagy az egyjátékos játékokkal, hogy egyszer végigjátszod és annyi, akkor jobban megéri előfizetni szerintem. Én úgy csinálom, ha kijön egy új cím akkor előfizetek, kijátszom, és ha marad időm játszok egy másikkal a játékok közül. Nem igazán szokott jönni olyan cím, amit ne tudnék munka mellett kijátszani egy hónap alatt, mindig maradni szokott időm kipróbálni más játékokat. Az AC Odyssey is lement 2 hét alatt, igaz hogy akkor napi 4 óra belement hétköznap, hétvégén meg ennél jóval több. Több száz órát túlzásnak tartom, de 60-80 óra el tud menni vele.
2021. okt. 15. 00:02
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 főleg most jön karácsonyi pihi, napi 4 óra játék helyett akár 8-10 is mehet nekem, így meg azért kilehet játszani pár játékot
2021. okt. 16. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!