Ping csökkentése?
Vidéken lakunk, régen átlag 60as pingünk volt. Az utóbbi hónapokban ~100, de felmegy 5000-ig is. A Telekom nem vesz róla tudomást, mert ők csak a sebességért felelősek. Ők a Speedtest.net alapján mérnek amúgy is, aszerint MINDIG 46-os a pingünk, teljesen mindegy, hogy a valóságban mennyi, szóval csak a képünkbe tolták, hogy dehát a 46 az jó...
Van bármi ötlet, amivel csökkenthetném? Megtanultam 80as pinggel játszani, de a 100 már egyszerűen nem megy, afölött meg lehetetlen. Tudnátok bármi tanácsot adni? Sokmindent próbáltam már, de hátha lenne valami, ami tényleg segítene is.
Tisztelt kérdező!
Kérem vizsgálja meg a piacon lévő szolgáltatók ajánlatait. Manapság már nem csak egy állami ADSL internet közül lehet választani, már sok vállalat árulja a "portékáját". Ajánlanám a román vállalatot amely "Digi" névre hallgat. Rendkívül gyors internetet biztosítanak, és ha jól tudom üvegoptikán közölt gyors internet szükséges a ping csökkentéséhez.
Üdv,
Szaki57
Ez szép lenne, de nincs választásunk. Megyeszékhely határán élünk, de ide nem hoz ki a Digi netet semmilyen szinten. Örülünk, hogy van Telekom, mert pár éve még az sem lehetett itt.
Igen, 2021, megyeszékhely és nincs net :)
"Manapság már nem csak egy állami ADSL internet közül lehet választani"
Nincs olyan hogy "állami ADSL internet".
A Telekom a "Deutsche Telekom Europe B.V." - ami egy német piaci vállalat - többségi tulajdonában van:
szóval nem "állami".
"Ajánlanám a román vállalatot amely "Digi" névre hallgat."
Már ahol elérhetőek.
"Rendkívül gyors internetet biztosítanak, és ha jól tudom üvegoptikán közölt"
Már ahol. Van ahol kábeltelevíziós (koax rézkábel) rendszerük:
Nem, kábelről jön.
Nem volt cserélve a router.
A 100+ ping minden egyéb mérőnél és játéknál kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!