Krimifanboy96probuilder kérdése:
Mi a véleményetek a CompHub számítástechnikai boltról?
Figyelt kérdés
Egy videókártya olcsóbban kapható ott mint máshol és ezért kérdezem(12000 ft-ot tudnék spórolni)
A vélemények főleg jók de van egy két hasosnló probléma:
2021. jan. 24. 09:33
1/4 anonim válasza:
Én inkább nagyobb nevektől vásárolnék, a plusz pár ezer forintot megéri az hogy egy random CompHub helyett Emag-ról, MediaMarkt, Alza, stb. jöjjön, mert ezekkel az oldalakkal egész biztos hpgy nem lesz baj.
2/4 A kérdező kommentje:
Én értem de az a gond hogy a mostani árakat nézve nem lehet szinte semitt se venni.
1050 ti-k 85000 ft-ért átlagosan 72000 ezerért még egy hónapja a gtx 1650 Superből a legjobbat lehetett kapni.
ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1650 OC Edition 4G CompHUB nál 74000 ft
ugyan ez iponnál 91000 ft
elgondolkodtató
2021. jan. 24. 15:43
3/4 Anti Norbert válasza:
Én tőlük vettem 12db 1660 Supert, bányászathoz.
Minden úgy történt, ahogy azt ígérték, megrendeltem, utáltam, jött a csomag.
Állítólag kis és nagyker is, több nagyobb cégnek is szállítanak PC alkatrészeket, mint kisker újak, de korrektek és jók az árak.
4/4 anonim válasza:
Én decemberben vettem Macbook-ot náluk. Újként, használt terméket szállítottak, visszaküldtem, azóta (jelenleg 1 hónapja) nem fizetik vissza a részükre átutalt 320 ezer Ft-ot. Soha ne vásároljatok ezen a helyen. Most teszem meg a feljelentést ellenük minden lehetséges fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!