A Facebookomon be van állítva a kétlépcsős hitelesítés, eddig tökéletesen működött. Ma reggel kidobott a facebook, és mikor vissza szerettem volna lépni, kérte az sms-ben küldött kódot, viszont azt nem kaptam meg. Mi ilyenkor a teendő?
Arra az esetre van a "valami nem jól működik" vagy milyen felirat.
Nekem is volt ilyen, kértem újra a kódot és egyből megkaptam. Vagy ugye az email cím is használható ilyen helyzetben.
Engem szerintem pont tegnap dobott ki. Nem rémlett, hogy kijelentkeztem volnay hiszen itthon vagyok a saját gépen. Soha nem szoktam kijelentkezni. De tegnap mégis be kellett lépnem. Első körben emailben akart volna ellenőrizni, én meg sms-t kértem.
Én is kértem újra kódot, és nem jön meg.
Az emailben pedig csak az új jelszóhoz küld kódot, megváltoztattam a jelszavam, és utána is ugyanúgy kéri a kódgenerátort. Most pedig hogyha újra szeretném kérni a kódot, leblokkol, nem engedi. Hibát ír. Pedig 1x szerettem volna csak újra igényelni.
Dettó én is ma reggel így jártam... egész nap semmi, pedig az sms rögtön megszokott jönni. Én is emiatt írtam ma ide kérdést, de semmi válasz.
Azért fasza mert így sehogy nem lehet használni facebookot, amit amúgy leszarnék de így a messengert sem lehet, ami már jobban zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!