Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az onlyfans képeket nem lehet...

Az onlyfans képeket nem lehet lementeni/screenshotot készíteni róla?

Figyelt kérdés
Szerintem ha már valaki elő van fizetve akkor megoszthatná egy pár emberrel a dolgokat amit ott lát😅én nem szeretnék ezért fizetni,de van akit megnéznék ott

2021. jan. 19. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Még az előfizetőknek sincs mentés opció, úgy kell kivarázsolni fejlesztői konzolból a tartalmakat.

Azt pedig felejtsd el, hogy nem fizetsz semmiért és mégis eléred a fizetős tartalmakat. Szerinted ki lenne olyan hülye, hogy fizetne ezek után bármiért? Vagy az oldal annyira amatőr, hogy ne foltozná be ezt az exploitot? Ilyen nincs és nem is lesz.

2021. jan. 19. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy egy előfizető csinál a képekről screenshotot és elküldi hogy ne kelljen mindenkinek fizetni.Ha én előfizető lennék simán megcsinálnám ezt ha valaki kérné tőlem.
2021. jan. 19. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Hát te nagyon kedves és önzetlen vagy, de nem mindenki ilyen. Én ha fizetek valamiért, miért adjam ingyen tovább másnak, aki semmit nem csinál, csak a markát tartja? Sőt, még fizessek elő a kedvedért azokra akiket te akarsz, és osszam szét neked a képeket tök ingyen. Mert az már nem elég, ha beírod a "pina" szót google-be és hatcsilliárd ingyenes találatot ad vissza. Van ilyen? Aligha. Ettől azért életszerűbb, ha többen összeálltok és összedobjátok azokat a kemény 3-5 (!) eurós havi előfizetési díjakat.
2021. jan. 19. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem így gondoltam😅

Nem értem az miért fájna valakinek hogyha elküldené azt amire mer eleve fel van iratkozva,nem fog többet fizetni azért mert elküldi.Egyébként a magyarok érdekelnének csak

(Nem 3-5euro,9-12 egy hónapra)

2021. jan. 19. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Folyamatosan rögzítsd a képernyőt videóban, aztán majd kivágod a képeket. Ennyi, ez a leggyorsabb.
2021. jan. 19. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!