Az onlyfans képeket nem lehet lementeni/screenshotot készíteni róla?
Figyelt kérdés
Szerintem ha már valaki elő van fizetve akkor megoszthatná egy pár emberrel a dolgokat amit ott lát😅én nem szeretnék ezért fizetni,de van akit megnéznék ott2021. jan. 19. 15:41
1/5 anonim válasza:
Még az előfizetőknek sincs mentés opció, úgy kell kivarázsolni fejlesztői konzolból a tartalmakat.
Azt pedig felejtsd el, hogy nem fizetsz semmiért és mégis eléred a fizetős tartalmakat. Szerinted ki lenne olyan hülye, hogy fizetne ezek után bármiért? Vagy az oldal annyira amatőr, hogy ne foltozná be ezt az exploitot? Ilyen nincs és nem is lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy egy előfizető csinál a képekről screenshotot és elküldi hogy ne kelljen mindenkinek fizetni.Ha én előfizető lennék simán megcsinálnám ezt ha valaki kérné tőlem.
2021. jan. 19. 16:11
3/5 anonim válasza:
Hát te nagyon kedves és önzetlen vagy, de nem mindenki ilyen. Én ha fizetek valamiért, miért adjam ingyen tovább másnak, aki semmit nem csinál, csak a markát tartja? Sőt, még fizessek elő a kedvedért azokra akiket te akarsz, és osszam szét neked a képeket tök ingyen. Mert az már nem elég, ha beírod a "pina" szót google-be és hatcsilliárd ingyenes találatot ad vissza. Van ilyen? Aligha. Ettől azért életszerűbb, ha többen összeálltok és összedobjátok azokat a kemény 3-5 (!) eurós havi előfizetési díjakat.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem így gondoltam😅
Nem értem az miért fájna valakinek hogyha elküldené azt amire mer eleve fel van iratkozva,nem fog többet fizetni azért mert elküldi.Egyébként a magyarok érdekelnének csak
(Nem 3-5euro,9-12 egy hónapra)
2021. jan. 19. 16:21
5/5 anonim válasza:
Folyamatosan rögzítsd a képernyőt videóban, aztán majd kivágod a képeket. Ennyi, ez a leggyorsabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!