Hívtam a barátnőm mesengeren és kétszer is azt írta ki a telefonom hogy egy másik hívásban van.Azt állítja nem beszélt senkivel,lehetséges hogy valami hiba miatt írta ki a tel.hogy hívásban van?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 06:21
11/16 anonim válasza:
Itt aztán várhatod a normális válaszokat
12/16 anonim válasza:
A messenger amugy is egy fos.
Olvass utánna a play aruházban. Mindenki szidja.
Én sem használom már mert sokszor nem jelzett ha keresett valaki.
Itt mindenki egyböl azt mondja úgyis hogy megcsalt és mással beszélt.
Felesleges kérdezni
13/16 anonim válasza:
Kérdésedből ítélve szerintem egy rohadt féltékeny típus lehetsz. Ha tényleg beszélt barátnőd mással, ne várd hogy elmondja neked😁
Amúgy hozzátenném, hogy sokszor tényleg szar a messenger:) Ez esetben pedig nem kéne őt ezzel vádolnod, hogy jajjj drágaságom te akkor is beszéltél mással🤦🏼♀️
14/16 anonim válasza:
Én az ilyen idiótát mit te már rég ott hagytam volna a fenébe 😁😁
16/16 anonim válasza:
Messengernél előfordul, hogy összevissza működik.
A kérdés inkább az, hogy jobban bízol-e a párodban, vagy inkább egy bugokkal teli hibás szar alkalmazásnak hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!